x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Samsung a lansat un smartphone cu un ecran uriaș

Samsung a lansat un smartphone cu un ecran uriaș

13 Iul 2016   •   13:10
Samsung a lansat un smartphone cu un ecran uriaș

Samsung Galaxy J Max este noul phablet al producătorului sud-coreean. Acesta are un ecran uriaș de 7 inchi si seamănă cu o tableta, însă Samsung il promoveaza drept smartphone.

De fiecare data cand apare un telefon foarte mare, ne intrebam daca nu cumva acesta este doar o tableta mica cu functie telefonica. Aparitia smartphone-ului Samsung Galaxy J Max ne facem sa ne punem din nou aceasta intrebare.

Principala caracteristica a acestuia care poate fi vazuta si de la departare este ecranul enorm de 7 inchi cu o rezolutie de 1.280 x 800 pixeli. Da, ecranul imens al telefonului elimina orice vis de a-l utiliza doar cu o mana, dar ofera in schimb posibilitatea de a viziona filme si de a te juca pe el.

Dimensiunea mare a lui Galaxy J Max permite Samsung-ului sa introduca o baterie de 4.000 mAh, lucru care este putin dezamagitor avand in vedere ca telefoanele precum Energy XL Blu si ZTE Nubia N1 reusesc sa includa o baterie de 5.000 mAh in timp ce lasa o amprenta mai mica decat Galaxy J Max.

Galaxy J max are un procesor quad core tactat de 1,5 Ghz,  o camera de 8MP si o camera frontala de 2MP. Telefonul vine cu 16GB spatiu de stocare nativ, dar are si un slot pentru un card MicroSD. Din pacate, pe Galaxy J Max ruleaza Android Lollipop, care a devenit destul de vechi.

Disponibil pana la sfarsitul lunii iulie, in India, Galaxy J Max va costa 13400 de rupii pentru  locuitori si cel putin 200 de dolari pentru importatori, potrivit sursei digitaltrends.com.

 

×