x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telekom Austria a venit Romănia

Telekom Austria a venit Romănia

de Alexandru Radescu    |    12 Iul 2007   •   00:00

Telekom Austria a infiinţat, la inceputul lunii iunie, compania Jetstream Ro Bucureşti, cu un capital social de 8,6 milioane de lei şi activate principală in domeniul telecomunicaţiilor.

Telekom Austria a infiinţat, la inceputul lunii iunie, compania Jetstream Ro Bucureşti, cu un capital social de 8,6 milioane de lei şi activate principală in domeniul telecomunicaţiilor. Principalul acţionar al Jetstream Ro este Telekom Austria Fixnet Aktiengesellschaft 99,9%, alături de Telekom Austria Beteiligungen GmbH 0,1%, se arată intr-un anunţ al firmei publicat in Monitorul Oficial.

Potrivit Autorităţii Naţionale pentru Reglementare in Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI), numărul operatorilor de telecomunicaţii notificaţi depăşeşte 2.600. "Jetstream Ro Bucureşti nu a depus, incă, dosarul pentru notificare", au declarat pentru Mediafax reprezentanţii ANRCTI. Potrivit legislaţiei, companiile care doresc să activeze pe piaţa telecomunicaţiilor o pot face doar după depunerea dosarului de notificare la ANRCTI.

Şi Deutsche Telekom este prezent in Romănia prin intermediul Magyar Telekom o dată cu lansarea serviciului Eufonika.

×
Subiecte în articol: IT telekom telekom austria