x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Top-modelul Heidi Klum, spaima computerelor!

Top-modelul Heidi Klum, spaima computerelor!

de Agerpres    |    20 Sep 2011   •   12:06
Top-modelul Heidi Klum, spaima computerelor!

Supermodelul german Heidi Klum este considerata cea mai periculoasa vedeta pentru calculatoarele personale anul acesta, intr-un clasament realizat de compania McAfee, specializata in securitate informatica, care publica un top ten anual al celebritatilor, ale caror nume si imagini sunt utilizate pentru a comite infractiuni in spatiul cibernetic, potrivit paginii web a companiei.
Astfel, Heidi Klum a detronat-o pe actrita Cameron Diaz, care a condus anul trecut in topul celor de la McAfee. Pe locul trei in "clasamentul celor zece periculosi" se situeaza celebrul moderator britanic de televiziune Piers Morgan, care i-a succedat lui Larry King la CNN si este si unul dintre membrii juriului emisiunii America's Got Talent.
Lidera topului de acum doi ani Jessica Biel pierde treptat teren, clasandu-se anul acesta abia pe pozitia a patra.
Pe lista "vedetelor virusate" au aparut in acest an si nume noi, cum ar fi actrita Katherine Heigl (locul cinci), actrita Mila Kunis (pozitia a sasea) sau actrita Scarlett Johansson (locul noua).
|n "duzina periculoasa" din 2011 au fost incluse actrita Anna Paquin (care a trecut de pe locul 10 pe locul 7 fata de anul trecut), supermodelul brazilian Adrian Lima (pozitia a noua in clasament) si pe locul zece trei staruri hollywoodiene: Emma Stone, Brad Pitt si Rachel McAdams.

×
Subiecte în articol: Heidi Klum virusi informatici mcafee