x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Un mp4 player cu grijă pentru auz: GoGear Muse 3

Un mp4 player cu grijă pentru auz: GoGear Muse 3

de Alexandru Radescu    |    10 Mar 2011   •   20:21
Un mp4 player cu grijă pentru auz: GoGear Muse 3

O decizie a UE din septembrie 2009 cerea ca producătorii de mp3 player-e şi telefoane mobile să introducă în produsele lor anumite setări pentru nivelurile sigure de expunere precum şi mesaje de avertizare în legătură cu efectele negative ale utilizării excesive la niveluri de sunet ridicate.

Iată că Philips aduce pe piaţă un player care să ţină cont de aceste prevederi, bazându-se pe tehnologia SafeSound. Este vorba de a treia generaţie GoGear Muse, un mp4 player cu ecran tactil de 3.2 inci (8cm), aspect 16:9 şi rezoluţie 480 x 320.

SafeSound analizează nivelul “zgomotului” din căşti şi informează utilizatorul în legătură cu posibilitatea ca o expunere îndelungată la un anumit volum să dăuneze auzului. După avertisment, utilizatorul poată să apese pe butonul “safe level” iar player-ul reduce automat nivelul volumului. De asemenea, SafeSound furnizează zilnic şI săptămânal o “hartă” a volumului din căşti, pentru o utilizare mai atentă a player-ului muzical.

În funcţie de model, GoGear Muse3 asigură o capacitate de stocare 8, 16 şi 32 GB. În plus, suportă şi card de memorie Micro SD. Gadgetul vine şi cu radio FM, funcţie reportofon şi RDS. Bateria este 1100mAh, cu 24 de ore redare audio, 20 de ore radio şi 5 ore redare video.

×
Subiecte în articol: Philips gadget ue mp3 player mp4 player