x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget VIDEO. Wave, aplicaţia iOS8 care permite încărcarea telefonului în cuptorul cu microunde!

VIDEO. Wave, aplicaţia iOS8 care permite încărcarea telefonului în cuptorul cu microunde!

24 Sep 2014   •   14:33
VIDEO. Wave, aplicaţia iOS8 care permite încărcarea telefonului în cuptorul cu microunde!


Wave, o exclusivitate iOS8
Wave este cea mai recentă şi cea mai mare inovaţie prezentată cu sistemului de operare iOS8. Wave permite încărcarea wireless a telefonului, prin intermediul microundelor. Wave poate fi folosit pentru încărcarea rapidă a acumulatorului folosind un banal cuptor cu microunde, prezent aproape în orice casă.

Cum să foloseşti Wave
Wave va fi activat automat o dată cu update-ul sistemului de operare iOS8. Imediat după instalare puteţi încărca acumulatorul dispozitivului dvs în cuptorul cu microunde, timp de un minut şi jumătate.

Cum funcţionează
iOS 8 conţine un sistem de drivere care asigură interfaţa cu sistemul radio al dispozitivului, permiţând sincronizarea cu frecvenţa microundelor şi utilizarea acestora pentru încărcarea acumulatorului.
___________________________

4chan.org, da, platforma pe care hacker-ul care a spart conturile de iCloud ale vedetelor,le publică pozele în care acestea apar cel puţin despuiate, a reuşit prin ştirea falsă de mai sus să zdruncine viaţa mai multor utilizatori de iPhone, care au luat-o de bună şi şi-au vârât telefoanele în cuptorul cu microunde, aşteptând cuminţi ca acumulatorul dispozitivului să se încarce şi primind în schimb mai multe jerbe electrice şi un aparat pârjolit. Evident întâmplarea reprezintă doar încă o ocazie în care se demonstrează că prostia se plăteşte şi că mama acelora puşi în această situaţie este mai tot timpul gravidă!

4chan.org a mai tras o ţeapă multor creduli şi anul trecut, la lansarea iOS 7, când a publicat un articol în care afirmau că noul sistem de operare Apple are capacitatea  de a face telefoanele waterproof!

Ce se întâmplă cu un telefon introdus într-un cuptor cu microunde!




×