x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone oferă asigurare pentru telefoane şi modem-uri

Vodafone oferă asigurare pentru telefoane şi modem-uri

de Alexandru Radescu    |    01 Iun 2009   •   00:00

Vodafone a lansat serviciul Asigurarea Mobilă, prin care clienţii serviciilor pe bază de abonament (Avantaj şi Acasă) îşi pot asigura telefonul mobil sau orice dispozitiv de conectivitate mobilă în caz de furt sau distrugere.



Noul serviciu de asigurare este disponibil pentru toti clienţii Vodafone care incheie un nou abonament sau la achiziţionarea unui nou telefon mobil sau modem USB.

Clienţii Vodafone pot opta pentru unul din cele două tipuri de asigurare disponibile, Standard, cu 1,99 euro/lună sau Premium, cu o taxa lunară de 2,99 euro. Tariful lunar al asigurării va fi inclus în factura Vodafone.

Asigurarea Standard acoperă situaţiile în care telefonul mobil sau dispozitivul de date este furat sau distrus, acesta fiind înlocuit cu unul similar, cu valoare de până la 1000 de euro.

Asigurarea Premium acoperă şi situaţiile de defecţiuni accidentale provocate prin contactul cu diverse lichide, telefonul deteriorat sau furat fiind înlocuit cu unul similar, in limita valorii de 1500 de euro.

De asemenea, pentru beneficiarii Asigurării Premium, Vodafone va rambursa suma corespunzătoare apelurilor neautorizate efectuate de pe telefonul mobil furat sau a utilizării serviciilor de date prin modemul de date, în limita a 500 de euro.

Poliţa de asigurare pentru noul serviciu este furnizata de către ACE European Group si se reînnoieşte automat, în fiecare lună, pe o perioadă maximă de 5 ani.
 
În situaţia neplacută a furtului sau distrugerii telefonului mobil, clienţii Vodafone au la dispoziţie o procedură prin care pot solicita o despăgubire:

- să solicite către Vodafone Romania blocarea SIM-ului, în cazul furtului sau dispariţiei telefonului mobil sau a cardului de date, în maximum 24 de ore de la producerea incidentului şi sa reclame imediat incidentul la poliţie;

- să solicite Administratorului poliţei o despagubire în maximum 7 zile de la constatarea furtului sau a distrugerii telefonului mobil / modemului USB.

Clientii Vodafone au la dispozitie numărul de telefon +40 21 380 85 00, fie că se află în România sau in afara ţării.


×
Subiecte în articol: IT vodafone