x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WhatsApp introduce noi opțiuni pe Android. Care sunt schimbările pentru utilizatori

WhatsApp introduce noi opțiuni pe Android. Care sunt schimbările pentru utilizatori

de Redacția Jurnalul    |    29 Mai 2024   •   17:30
WhatsApp introduce noi opțiuni pe Android. Care sunt schimbările pentru utilizatori
Sursa foto: Hepta

WhatsApp introduce noi opțiuni, disponibile deocamdată doar pentru utilizatorii Android.

Printre cele mai recente funcții disponibile pe platforma de mesagerie online se află și previzualizarea mesajelor, fixate în partea superioară, fără a fi nevoie să se acceseze conversația. O actualizare în versiunea beta 2.24.11.12 a aplicației permite utilizatorilor să vizualizeze o miniatură a fișierului media atașat la mesajul fixat. 

Anterior era nevoie de selectarea manuală a mesajul fixat pentru a vedea conținutul acestuia.

Totodată, utilizatorii care au multe conversații pe WhatsApp pot avea probleme când caută un anumit mesaj însă acest lucru se va schimba. 

De asemenea, va exista posibilitatea de a crea evenimente direct în cadrul grupurilor. Inițial, posibilitatea fusese rezervată doar celor care aparțin unei comunități. Această actualizare este însoțită de introducerea răspunsurilor la anunțurile de grup.

Alte caracteristici testate în versiunea beta includ posibilitatea de a reacționa rapid la conținutul conversațiilor cu ajutorul emoji.

WhatsApp a mai anunțat că lucrează la alte opțiuni pentru utilizatori. Printre acestea se află gestionarea canalelor direct de pe dispozitivele conectate și stickere animate noi, potrivit useit.ro.

×
Subiecte în articol: whatsApp Android