x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, identifică trei piloni cheie pentru dezvoltarea digitală a țării

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, identifică trei piloni cheie pentru dezvoltarea digitală a țării

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   12:00
Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, identifică trei piloni cheie pentru dezvoltarea digitală a țării
Sursa foto: Captura video Antena 3 CNN

În cadrul Conferinței Naționale de lansare a proiectului RO 3.0 Viziunea Viitorului, organizată de Antena 3 CNN, Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania, a prezentat viziunea sa asupra potențialului României până în 2030, evidențiind trei direcții esențiale pentru dezvoltarea țării.

„Sunt foarte optimist cu privire la potențialul României până în 2030. Eu sper să devină o societate cu adevărat digitală și să poată influență importul de tehnologie. 

România exportă tehnologie și este o ocazie unică și sper să ne convingem valorile să revină în România pentru a avea un impact favorabil asupra țării noastre.

Sunt importante trei lucruri: 

1. Educația. Eu aș adauga educația digitală. Tehnologia digitală să unească școlile, liceele și universitățile.

2. Infrastructura digitală. Cercetările din întreagă lume arată că este importantă securizarea conectivității prin sistemele 5 G

3. Cultura și valorile cetățenilor. Legătura foarte puternică a românilor cu țara lor. Românii doresc să revină în țara lor, pentru vacanță, doresc să petreacă timp cu familiile. Cu cât se dezvoltă mai mult digital România, cu atât va crea oportunități mai bune de muncă și tendințele de exod se vor inversa.", a subliniat Achilleas Kanaris.

Conferința Naţională RO 3.0 - Viziunea Viitorului a fost organizată de postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group şi transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro şi pe paginile de Facebook Antena 3 CNN și Jurnalul, iar tronsoane ale dezbaterii au fost preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

Conferinţa Naţională de lansare a proiectului RO 3.0 – Viziunea Viitorului a avut loc luni, 27 noiembrie 2023, ora 09:30, ONE TOWER, Sala SCENARIO, Calea Floreasca nr. 165, Etaj 17, sector 1, Bucureşti.

×