x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Iulia Zamfir, la Conferința RO 3.0: Când alegem să angajăm pe cineva, ne uităm dacă s-ar potrivi mediului organizaţional, dacă îl putem integra uşor în echipă şi adaptabilitatea cred că este un alt aspect important

Iulia Zamfir, la Conferința RO 3.0: Când alegem să angajăm pe cineva, ne uităm dacă s-ar potrivi mediului organizaţional, dacă îl putem integra uşor în echipă şi adaptabilitatea cred că este un alt aspect important

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   17:51
Iulia Zamfir, la Conferința RO 3.0: Când alegem să angajăm pe cineva, ne uităm dacă s-ar potrivi mediului organizaţional, dacă îl putem integra uşor în echipă şi adaptabilitatea cred că este un alt aspect important
Sursa foto: Antena 3 cnn

Astăzi, în cadrul evenimentui organizat de Antena 3 CNN, dedicat resursei umane, Iulia Zamfir, Managerul de Resurse Umane al Group One, a adus în prim-plan o analiză incisivă asupra pieței forței de muncă și a provocărilor viitorului.

În discursul său, Zamfir a subliniat importanța angajării indivizilor dornici să se dezvolte profesional, evidențiind echipa sa ca fiind formată din indivizi ambițioși. Accentul pe evoluție profesională și deschiderea către noi cunoștințe în domeniul de activitate sunt aspecte fundamentale pentru Group One.

„În primul rând, cred eu că, indiferent de rol, ne dorim oameni care să-şi dorească să se dezvolte profesional. Avem o echipă de oameni foarte ambiţioşi, cu care, de altfel, ne mândrim.

Punem la fel de mult accent pe dorinţa de a evolua, din punct de vedere profesional, şi pe deschiderea de a învăţa aspecte noi în profesia ta în care activezi. Practic, ne uităm şi la perspectiva şi expertiza pe care o poţi aduce în cadrul companiei.

Noi vedem procesele de recrutare ca pe un mijloc, în primul rând, de a creşte valoarea capitalului uman al companiei şi de consolidare a echipei.

Când alegem să angajăm pe cineva, ne uităm dacă s-ar potrivi mediului organizaţional, dacă îl putem integra uşor în echipă şi adaptabilitatea cred că este un alt aspect important", a spus Iulia Zamfir, HR Manager Group One, la conferinţa ”Human Revolution. Resursele Umane - Parteneri în Construirea Viitorului“, în cadrul proiectului RO 3.0.

Procesele de recrutare sunt privite nu doar ca modalități de completare a echipei, ci și ca oportunități de creștere a capitalului uman al companiei și consolidare a culturii organizaționale.

Zamfir a subliniat că adaptarea ofertei financiare și a beneficiilor acordate angajaților este esențială pentru menținerea motivației și a sentimentului de apartenență la echipă. Prin ascultarea angajaților și a candidaților, Group One își ajustează strategiile pentru a se alinia cerințelor pieței și pentru a promova un mediu de lucru colaborativ și motivant.

„Dacă venim la muncă doar pentru că asta ne asigură un anumit nivel de trai sau venitul lunar, în timp, se pierde motivaţia şi sentimentul de apartenenţă la grup. Încercăm cumva să creăm premisele unui parteneriat, în care ne bazăm unii pe ceilalţi, fără a ne gândi neapărat cât câştigăm la final de lună.

Încercăm să adaptăm oferta financiară şi beneficiile pe care le acordăm angajaţilor noştri la cerinţele pieţei. Îi ascultăm pe cei pe care îi avem deja în echipă şi suntem foarte atenţi la informaţiile pe care le primim în procesul de recrutare de la candidaţi", a mai spus Iulia Zamfir, HR Manager Group One.

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul Jurnalul, a organizat, în cadrul proiectului RO 3.0, conferinţa ”Human Revolution. Resursele Umane - Parteneri în Construirea Viitorului“.

×
Subiecte în articol: Conferinţa RO 3.0 Iulia Zamfir Group One