x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Articolul zilei În stil sport

În stil sport

21 Noi 2009   •   00:00

Să ne bucurăm de ultimele zile de toamnă într-o ţinută sport, practică decontractată şi ti­ne­reas­că, compleuri din tercot sau stofe fantezi cu garnituri asortate din acelaşi tercot, catifea sau alte ma­te­riale în desene şi culori coordonate.

Bluzoane de diferite lungimi, cu detalii sport, atât funcţionale, cât şi estetice: buzunare, gulere mari, manşete, nasturi, plătci, epoleţi ş.a., asortate cu pantaloni mo­derni, cu diverse croieli sau fuste "mini" ori "maxi".

Accesoriile vor fi tot atât de mo­derne şi în acelaşi stil: ciorapi şi şosete colorate, şaluri, căciuli, mă­nuşi, diferit colorate, dar bine asortate. Încălţămintea va fi şi ea sport: ghetuţe, pantofi comozi la pur­tat.

Culorile vor fi în tente de maro, negru, kaki - înveselite de tonurile accesoriilor sau în combinaţii foarte vii: ciclam, roz, galben, ver­de, violet ş.a, "temperate" de astă­dată de tonurile neutre ale accesoriilor.
Ca destinaţie, acest gen de ţinută se adresează tineretului, pentru toată ziua, dar şi vârstelor mai puţin tinere pentru orele de destindere, ca un factor esenţial pentru relaxare, din toate punc­tele de vedere. Va fi o trecere plă­­cută şi necesară spre mantou­rile "grele" şi monotone ale iernii care se apropie...
Maia Florea - Femeia, nr. 11/1989

×
Subiecte în articol: articolul zilei