x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Sesizări, sugestii, reclamaţii: Un dram de linişte pentru locuitorii de la bloc!

Sesizări, sugestii, reclamaţii: Un dram de linişte pentru locuitorii de la bloc!

14 Ian 2009   •   00:00

"Sunt mulţi ani de când încerc în fel şi chip să am linişte în apartamentul în care locuiesc. M-am adresat peste tot. Dar, deşi cândva se părea că vecinul de deasupra a înţeles care sunt regulile convieţuirii în bloc, liniştea s-a dus repede. şi a început iar să facă gălăgie.



Ba scandal, ba muzică şi multe alte zgomote care deranjează enorm locatarii, mai ales când sunt săvârşite la ore târzii. Şi cei mai mulţi dintre noi lucrăm la mină şi avem mare nevoie de linişte pentru a ne odihni. Într-o perioadă, după ce ne-am judecat la comisia de judecată a Consiliului Popular, parcă s-au mai liniştit. Dar au uitat repede că au obligaţia de a ne respecta. Oare să nu merităm nici unul dintre noi respectul familiei Stadnic?

Este trist că nu reuşim să convingem că avem nevoie de un dram de linişte în plus! Cine ne ajută oare în acest sens, pentru că ne-am săturat să ne culcăm şi să ne sculăm după pofta lor!"
Ioan Cimponer, Bulevardul Păcii, bloc 4/110, Lupeni"
Steagul Roşu, Petroşani, 1989, Nr.  11292

Neglijenţa poştei din Petroşani
"De mai mult timp, cutia poştală cu nr. 14 de pe Strada Republicii din Petroşani (în vecinătatea magazinului "Ţăndărică") este deschisă. În aceste condiţii, toate scrisori­le pe care cetăţenii le introduc în respectiva cutie nu mai ajung la destinatari. Pur şi simplu sunt luate de oricine şi aruncate pe stradă. Ieri, un binevoitor a venit la redacţie cu numeroase astfel de scrisori, găsite pe jos, în zona cutiei poştale. Oare nimeni nu amendează iresponsabilitatea lucrătorului poştal care a lăsat-o deschisă? Unde sunt siguranţa şi garanţia serviciilor poştale?"
Steagul Roşu, Petroşani, 1989, nr. 11290  

×
Subiecte în articol: special