x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Clubul în care a debutat Michael Jackson va fi vândut în bucăţi ca suveniruri

Clubul în care a debutat Michael Jackson va fi vândut în bucăţi ca suveniruri

04 Iul 2009   •   00:00

Proprietarul night-clubului în care Michael Jackson a debutat în 'Jackson Five' intenţionează să vândă localul în fragmente fanilor pop-starului decedat subit săptămâna trecută la vârsta de 50 de ani.



Andrew Young, un om de afaceri din Gary, orăşel din statul american Indiana, de unde este originară familia Jackson, a cumpărat în urmă cu un an 'Mr. Lucky's Lounge', abandonat pe atunci, cu ideea de a-l relansa. Proiectele sale s-au schimbat o dată cu moartea subită a 'regelui muzicii pop' în 25 iunie.

'Vom demonta clădirea manual, bucată cu bucată, cu atenţie să păstrăm în bună stare fiecare lucru', a explicat vineri Young.

Fondatorul casei de discuri Steeltown Records, Gordon Keith, cu care 'Jackson Five' au semnat primul lor contract, a confirmat că 'Mr. Lucky's' este primul club în care s-a produs grupul, după ce câştigase un concurs organizat în oraşul Gary. 'Acolo a început totul', a îşi aminteşte Young.

Omul de afaceri intenţionează să creeze un site Internet în care să-şi prezinte câteva dintre suvenirurile pe care le va scoate la vânzare, informează AFP, citată de Agerpres.

Clubul de noapte, o clădire dărăpănată din cărămizi roşii, şi-a închis porţile în urmă cu mulţi ani. Dar în interior, estrada din lemn este în continuare acolo, subliniază Andrew Young.

Fotografii ale cvintetului Jackson şi ale lui Michael Jackson, datând din perioada lansării albumului 'Thriller' /1982/, înconjoară barul. Suporturi de discuri decorează pereţii night-clubului situat nu departe de casa familiei Jackson, situată pe strada... Jackson.

Tatăl lui Michael Jackson, miner, lansase 'Jackson Five' în 1964 cu cei cinci fii ai săi: Jackie, Jermaine, Tito, Marlon şi Michael. Familia a părăsit Gary după ce a semnat un contract cu Motown Records. Michael avea atunci 11 ani.

'Regele muzicii pop' a revenit rareori la Gary. El a primit cheile oraşului şi a promis să creeze aici un centru al artelor spectacolului, proiect care a aşteptat însă în van să fie realizat. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special jackson