x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Familia Jackson a început lupta pentru averea megastarului

Familia Jackson a început lupta pentru averea megastarului

21 Iul 2009   •   00:00
Familia Jackson a început lupta pentru averea megastarului

Potrivit tmz.com, citând surse apropiate clanului Jackson, goana după banii lui Michael Jackson a început. Katherine Jackson l-a angajat pe avocatul Londell McMillan, a cărui "misiune" este de a-i recuza pe cei doi co-executori testamentari aleşi de Michael.

Majoritatea fraţilor Jackson, cu excepţia lui Randy, nu sunt de acord cu planurile lui McMillan de a-i recuza pe  John Branca şi John McClain, ambii fiind foşti sfătuitori şi prieteni apropiaţi ai lui Michael Jackson.

Potrivit aceluiaşi site, Joe Jackson este cel care şi-a impus autoritatea în faţa soţiei, Katherine Jackson, angajându-l pe McMillan pentru "treaba murdară". Se pare că mama megastarului este manipulată de Joe, ea neavând niciun fel de obiecţie în privinţa co-executorilor numiţi de fiul ei.

Randy, fratele lui Michael Jackson, este singurul care nu are nicio obiecţie vis-a-vis de angajarea lui McMillan, însă restul familiei este îngrijorată de planurile lui Joe, despre care au spus că are planuri personale legate de averea fiului său.

Kathrine Jackson neagă că ar contesta testamentul fiului ei

Potrivit declaraţiilor avocatului McMillan, citat de citat de accesshollywood.com, mama lui Michael Jackson, Katherine, nu va contesta testamentul lăsat de fiul ei. "În ciuda unor informaţii false apărute în presă, nici Katherine Jackson, nici avocaţii săi nu vor contesta acel testament", a declarat Londell McMillan, avocatul mamei artistului, pentru NBC News, citat de Mediafax. "Ea nu a luat nici decizia să conteste numirea acelor executori desemnaţi prin testament, nici să ceară numirea unui executor suplimentar. Prioritatea ei rămâne îngrijirea celor trei copii ai fiului ei", a spus avocatul.

Din 29 iunie, Katherine Jackson deţine custodia provizorie a copiilor lui Michael Jackson - Prince Michael I, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani. Totodată, Michael Jackson a desemnat-o prin testament pe mama lui drept tutore al copiilor săi, însă tribunalul nu a luat o decizie finală în această privinţă.

"Comunicăm cu administratorii provizorii ai averii fiului ei", a declarat McMillan. "Pentru păstrarea opţiunilor ei legale, am depus la tribunal o declaraţie, vineri, în care se stipulează că orice posibilă obiecţie pe care doamna Jackson ar putea să o aibă, în viitor, referitoare la numirea executorilor testamentari, aceasta nu va reprezenta o atacare în justiţie a testamentului în sine. Este o cerere justă şi ea are acest drept prin lege", a spus acesta.

O audiere pentru numirea tutorelui celor trei copii ai lui Michael Jackson, programată luni, a fost anulată, potrivit avocatului familiei cântăreţului.

Decizia de a anula audierea care ar fi trebuit să aibă loc luni a venit după o conversaţie telefonică între avocaţii lui Katherine Jackson şi ai lui Debbie Rowe, mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson. Identitatea mamei surogat a celui de-al treilea copil al lui Michael Jackson, Prince Michael Jackson II, nu este cunoscută.

Familia Jackson este în negocieri cu Debbie Rowe, care doreşte să obţină custodia celor doi copii ai ei.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă. Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special michael jackson michael jackson