x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special La muncă, putorilor! Nu-mi trebuie concediu de maternitate!

La muncă, putorilor! Nu-mi trebuie concediu de maternitate!

de Luiza Moldovan    |    13 Dec 2010   •   00:05

Da! Da! Da! Îl sprijin pe Boc, sunt de acord cu Boc, vreau Boc, susţin Boc, din tot sufletul aleg Boc, da, da, da! Da! Degeaba m-am indignat, degeaba m-am oţărât, degeaba, degeaba. Între timp m-am prins, m-am prins că Boc are dreptate, Băsescu are dreptate, Botiş ăla are dreptate, toţi au dreptate când ne consideră nişte jagardele tâmpite şi cabotine, puse pe tras statul în piept. M-au dat de gol! Au dat la o parte stratul de nesimţire de peste stratul celălalt, de românache leneş, care stătea peste celălalt strat, de tupeist împuţit, care stătea peste celălalt strat, de toată-ziua-cu-critica-n-gât, care stătea peste celălalt strat, de io-le-ştiu-pe-toate, şi uite aşa, aşa s-a făcut că m-au lăsat să mă văd în toată împuţiciunea mea de animal nesociabil şi neprietenos cu asupritorii. Am fost un câine, o javră rea, dar acum m-am făcut fată cuminte. 

M-am luminat. Cred în Băsescu şi în Boc, în puterea lor mistică de a lua decizii benefice pentru mine, pentru tine, pentru oricine. M-am prins! M-am prins că trăiesc într-o dictatură a iubirii nebănuite a preşedintelui pentru mine. Da! M-am făcut fată cuminte. Sunt un Winston Smith spălat, călcat, drogat, dresat. Sunt cea mai bună fată din ţară. În aprilie sunt programată să făt. O să făt într-o sâmbătă. Este bine c-o să făt într-o sâmbătă, pentru că duminică o să mă refac şi luni o să vin înapoi la serviciu. N-o să mai stau acasă nici o secundă. O să vin, o să vin repede la redacţie, o să plătesc taxe multe, multe la stat, o să achit multe, multe facturi, o să muncesc mult, mult de tot şi asta începând nu cu următoarea zi după ce voi fi fătat, ci cu ailaltă. Aşa, să fie de luni, zic. Da! M-am făcut fată cuminte! Nu-mi trebuie concediu de maternitate! Ce-i aia maternitate? Maternitate mi-a trebuit mie? Ţara arde şi mie-mi trebuie maternitate! Nu! O să vin la serviciu şi o să-i demonstrez lu’ Băsescu că, indiferent dacă ţara s-a umplut sau nu de muieri proaste cu burta la gură, io, io, io, ca fată cuminte şi bună, o să fac şi o să dreg. O să vadă el Băsescu, o să vadă Boc şi o să vadă şi Botiş ce fată bună m-am făcut. Plodul o să-l las aruncat în pat. La plecare, o să-i administrez un pumn de somnifere şi o să sper c-o să doarmă astfel toată ziua, până seara. Eventual, o s-o rog pe o vecină să vină să-i mai tragă un capac în cap dac-o aude că urlă. Să-i dea fără milă! O să-i las cheia, să poată să intre. Da, aşa o să fac!

Seara o să mă ocup de ea şi pe urmă iar o s-o culc, şi iar o să-i administrez un pumn de somnifere. A doua zi la fel. A treia zi la fel. O să fie minunat. Voi fi o mamă model. Voi fi o Power Puf Girl, o să fie mândru Băsescu de mine şi o să vadă, o să vadă că nu sunt deloc aşa cum mă crede el. Nu sunt aşa! Sunt dornică să muncesc mult, mult de tot, pentru bunăstarea statului român, ca să-i plătesc facturile sta­tului român, ca să-i fac pe guvernanţi fericiţi, pe parlamentari multiorgasmici, pe toţi, pe toţi să-i fac fericiţi, o să muncesc pentru ca statul român să nu sucombe, pentru ca să nu parazitez banii statului, pentru ca să produc, să produc mult, să produc o mulţime de lucruri bune şi semnificative. Între timp, plodul o să crească mare ca bradul, o să-i împletesc cosiţe şi o s-o trimit la muncă de mică! 

De mică o s-o trimit la muncă pe putoarea aia mică. Ce crede? C-o să copilărească aşa, o să se dea cu rolele prin parc, o să lingă îngheţate cu fetele? Ha! La muncă, nu la întins mâna! Şi o să-i spun vreo două, o să-l pomenesc pe Boc şi pe Băsescu care m-au scos din duhoarea păcatului trândăviei, din patima parazitării, din viciul împuţit al nesimţirii, o să mă dau exemplu pe mine şi o să-i spun "uite, aşa am fost şi eu, dar noroc cu Boc că m-a scos la muncă, m-a scos la produs, aşa cum o să te scot şi io pe tine, că aşa trebuie, trebuie să muncim, de mici trebuie să muncim, să producem, să plătim bani mulţi la stat, să le facem la toţi vânzare, să fie bine, să le fie bine, să fie bine în lume şi în ţară, să creăm plusvaloare, mămică, aşa trebuie să facem". 
Aşa o să-i spun micii mele putori pe care o s-o trimit la produs de la 3 ani. De la 4, hai, treacă de la mine!

×