x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Paul Anka: "Michael Jackson mi-a furat piesa This is it din studio!"

Paul Anka: "Michael Jackson mi-a furat piesa This is it din studio!"

13 Oct 2009   •   00:00
Paul Anka: "Michael Jackson mi-a furat piesa This is it din studio!"

În ziua în care piesa lui Michael Jackson "This is it" a fost lansată pe internet, artistul Paul Anka a pornit la atac. Acesta susţine că melodia are doi compozitori: el şi Michael, şi-l acuză pe megastar că a furat casetele cu înregistrările din studio.



Anka a declarat că el şi Michael Jackson plănuiau să lanseze o melodie care se numea "I never heard", însă, într-o zi, toate înregistrările au dispărut. Fostul component al trupei Jackson Five a fost cu greu convins să le dea înapoi. A păstrat totuşi una, iar melodia cu pricina este chiar "This is it". Anka a spus că a fost şocat când a văzut că nu este menţionat la compozitori şi a făcut un apel către reprezentanţii lui Michael să remedieze greşeala.
 
Administratorii moştenirii lui Jackson recunosc întreaga tărăşenie. Fostul avocat al megastarului declara pentru site-ul tmz.com: “Suntem de acord că Michael şi Paul au scris acest cântec împreună”. La rândul său, avocatul John McClain, care se ocupă de averea lui Jackson, spune că şi-a dat seama că piesa n-avea cum să fie compusă de Michael Jackson, nefiind în stilul său. Cei doi avocaţi promit că vor face tot ce se poate pentru ca lumea să afle cine este adevăratul compozitor al piesei This Is It, relatează contactmusic.com.

Piesa "I never heard" a fost lansată în 1990 şi este cântată de Safire. Compozitorii acestei piese sunt Michael Jackson şi Paul Anka.

Ascultaţi mai jos fragmente din cele două melodii:

×