x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Regizorul de la Nana. De ce este numit Marin Anton "mafiotul de cauciuc"?

Regizorul de la Nana. De ce este numit Marin Anton "mafiotul de cauciuc"?

08 Mai 2014   •   12:11
Regizorul de la Nana. De ce este numit Marin Anton "mafiotul de cauciuc"?

Scandalul de la vizita Elenei Gabriela Udrea în părculeţul plin de scaieţi din Nana a avut un regizor din umbră. Pe imagini apare clar deputatul Marin Anton pe post de regizor al trupei de agresori investigaţi acum de poliţie.

Cine este personajul chelios care comanda de la faţa locului intensitatea intervenţiei împotriva femeii nemulţumite de vizita blondei paraşutate şi la Nana?

Marin Anton este un traseist politic care a trecut de la liberali la PDL, a fugit înapoi la PNL, făcând campanie pentru USL în 2012, după care dezertează spre Mişcarea Populară şi partidul cinetic al marinarului şi paraşutistei.

Parlamentarul are vechi legături cu Teodor Stolojan din perioada Tofan şi a deţinut funcţii în Ministerul Transporturilor şi la Mediu, ca secretar de stat. Este unul dintre cei mai bogaţi politruci, cu avere estimată de circa 10 milioane euro. Reţeaua de firme pe care o deţine este legată de afaceri în agricultură şi activităţi de industrie - chimie şi sticlă. În Giurgiu este cunoscut că intermediază terenuri agricole.

Citeşte şi RAFO, la disidenţii lui Putin

Marin Anton şi Virginia Velican în cel mai tare film de capă şi şpagă: Imnul Partidului Mişcarea Populară devine coloană sonoră!


Când hoţ cu hoţ se cuplează, DNA se masturbează: „Mafiotul de cauciuc” vrea să reprezinte interesele giurgiuvenilor în Parlament!

Soţia, Elena Anton, apare în acţionariatul unor firme cu soţul dar este în minoritate faţă de principala parteneră, Elena Velican. În prezent, aceasta din urmă este şefa Finanţelor Publice a judeţului Giurgiu.

Sediul unei firme din reţeaua Anton Marin din strada Vasile Lascar a fost folosit de Băsescu Traian ca reşedinţă în perioada suspendării din 2007. Jurnalişti de investigaţie l-au numit "mafiotul de cauciuc", legând aceasta de perioada când Anton a condus rafinăria RAFO Oneşti, fiind legat de grupul fraţilor Iancu din divizia  Tender. (C.D.)

×
Subiecte în articol: Elena Udrea marin anton nana brutalizat parc