x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Delta music fest - Performanţă şi neşansă

Delta music fest - Performanţă şi neşansă

de Silvana Chiujdea    |    09 Sep 2007   •   00:00
Delta music fest - Performanţă şi neşansă
Sursa foto: Christian Silva/

In perioada 30 august-2 septembrie, la Sfăntu Gheorghe s-a desfăşurat prima ediţie "Delta Music Fest", festival de muzică electronică.

In perioada 30 august-2 septembrie, la Sfăntu Gheorghe s-a desfăşurat prima ediţie "Delta Music Fest", festival de muzică electronică.

Ce ştiţi despre vedetele şi formaţiile din muzica electronică? Curentul nu e nou, cel puţin nu in lume. După 1990 au apărut şi pe la noi DJ, unii mai talentaţi, alţii doar cu fiţe. Vremea a trecut, din păcate snobismul fără acoperire a rămas. Un exemplu, de "aşa da" l-a dat "Fundaţia Anonimul", organizator "Delta Music Fest".

PERFORMANŢĂ. E o adevărată realizare să aduci in acelaşi loc nume de marcă din muzica electronică şi public avizat, dar să faci asta intr-un loc greu accesibil, de o frumuseţe ce-ţi taie respiraţia, e o adevărată performanţă. Şi o binecuvăntare! Dacă starea vremii nu o poţi schimba, dispoziţia poţi să o imbunătăţeşti, iar de bună dispoziţie nu s-a dus lipsă. In cele trei zile de festival, vremea a fost rea, insă n-a fost vitregă. Soarele a mai ieşit din cănd in cănd, căt să zvănte nisipul sau să bucure iubitorii de frumos de spectacolul răsăritului sau al apusului. Cu toate că a plouat, a tunat şi-a fulgerat, a fost vănt şi frig, n-a fost de-ajuns ca să se sperie "degustătorii" de muzică electronică.

PARTY. Spectatorii au dansat in ploaie, iar cănd rafalele se dezlănţuiau, party-ul se muta in club. Apoi iar pe plajă, apoi iar in club, pănă se făcea dimineaţă. Pe aceeaşi scenă au dăruit ce au avut mai bun de oferit formaţii de pe la noi şi grei de pe la alţii. Cap de afiş au fost britanicii de la U.K.L.E. Experienţa şi valoarea s-au văzut, auzit, simţit din plin şi in cazul celor de la Coldcut. Numai şi pentru a vedea "zeii" in acţiune şi tot ar fi meritat să fii pe plaja Delphin.

×
Subiecte în articol: fotograf in jurul lumii