x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Driblinguri si pase printre papadii

Driblinguri si pase printre papadii

de Sorin Anghel    |    Dan Marinescu    |    25 Iun 2006   •   00:00
Driblinguri si pase printre papadii

Chiar daca echipele sunt sarace, in fotbalul mic si foarte mic exista pa-siuni nebanuite. Rivalitatea din agri-cultura se muta in iarba.

Chiar daca echipele sunt sarace, in fotbalul mic si foarte mic exista pasiuni nebanuite. Rivalitatea din agricultura se muta in iarba.

Un meci din campionatul judetean de fotbal are intotdeauna o doza de nebunie. Daca privesti din exterior totul ti se pare amuzant. Pentru cei din interior, implicati direct, lucrurile sunt cat se poate de serioase, chiar daca miza este inexistenta.

ZERO. In ultima etapa a Diviziei D Calarasi au dat nas in nas jucatorii de la Steaua Radovanu si Victoria Chirnogi. Dupa ce ca se "razboiesc" in legumicultura, acum trebuie sa arate care stie mai bine cu "varza". Adevarat agroderby! Fizicul jucatorilor este unul ca din desene animate. Fiecare echipa are burtosii sai, iar tricoul de titular se castiga mai usor daca acul de la cantar bate spre 100 kg. Slabanogii, ca sa prinda prima echipa, trebuie sa se ocupe de echipament (foto 1). Inainte de a iesi la incalzire, indiferent de echipa, jucatorii se amesteca prin vestiarele marunte. Toti merg la dusuri, acolo unde isi uda ghetele rascoapte (foto 4).

CATERINCA. Meciul este unul comic. Batranii ii injura pe tineri ca rateaza. Se evidentiaza totusi un arbitru asistent. A mancat ceva stricat, astfel fiind nevoit sa lase fanionul jos si sa fuga la toaleta (foto 3). Mai tarziu, mingea ajunge in porumbul din spatele unei porti. Cel care aduce balonul inapoi este medicul (foto 2), astfel ca jocul nu se reia foarte curand. Pentru Radovanu joaca fundas un politist (foto 5). Adversarii o lasa mai moale cu el, sa nu ramana fara permisul auto.

1
2
3
4

×
Subiecte în articol: fotograf in jurul lumii