x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 4 divizionare A la Targu-Jiu

4 divizionare A la Targu-Jiu

05 Dec 2004   •   00:00

Chiar daca turul Diviziei A s-a incheiat, ieri disputandu-se si ultimele doua restante, o parte dintre echipele din primul esalon nu au intrat inca in vacanta de iarna.

SORIN ANGHEL

PREZENTA. In aceasta saptamana, Sala Sporturilor din Targu-Jiu va gazdui Cupa "Editie Speciala de Oltenia" la minifotbal. Publicatia lui Adrian Mititelu, fostul presedinte al Universitatii Craiova, a reusit sa obtina participarea a 4 echipe din primul esalon. Pe langa "Stiinta", FC National, FC Arges, Sportul Studentesc vor mai participa Pandurii Targu-Jiu, Minerul Motru, Jiul Petrosani si FC Caracal.

REGULAMENT. La tragerea la sorti care va avea loc maine seara, cele opt echipe vor fi impartite in doua grupe. Primele doua echipe din fiecare serie se vor califica in semifinale, faza a competitiei care va avea loc sambata, a doua zi, duminica, urmand sa se joace finala mica si finala mare.

RECOMPENSE. Premiile oferite de organizatori sunt pe masura valorii echipelor participante la acest turneu. Ocupanta locului intai va incasa 10.000 de dolari, in vreme ce echipa de pe locul secund va primi 5.000 USD. Castigatoarea finalei mici va incasa 3.000 de dolari. De asemenea, organizatorii competitiei ii vor premia cu cate 1.000 de dolari pe cel mai bun jucator, cel mai bun portar si pe golgheterul turneului. Oficialii Universitatii au anuntat ca managerul Pavel Badea (foto) intentioneaza ca la Targu-Jiu sa testeze mai multi jucatori de la echipa a doua, de la prima echipa doar Lutu, Jovanovici si Bundea fiind convocati.

×
Subiecte în articol: sport