x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Dinu, un caracter jegos"

„Dinu, un caracter jegos"

05 Mai 2004   •   00:00
„Dinu, un caracter jegos"

Razboiul declaratiilor dintre oficialii rivalelor Steaua si Dinamo a cunoscut ieri un nou episod. Antrenorul Victor Piturca a umblat la jargonul de maidan si l-a „desfiintat" pe Cornel Dinu.

IONUT PADURARU

Dupa ce saptamana trecuta, Cornel Dinu a caracterizat drept „gangureli onomatopeice" declaratiile lui Victor Piturca, conform carora „arbitrii, aflati sub presiunea Ministerului de Interne, ajuta pe Dinamo", tehnicianul stelist l-a atacat ieri virulent pe administratorul-delegat al clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

JIGNIRI. „Ma surprinde atacul lui Dinu, pentru ca eu l-am respectat intotdeauna. Lui ii sunt caracteristice aceste jigniri, dar acum si-a ales gresit tinta. Daca vrea sa jigneasca pe cineva, atunci sa ii jigneasca pe maica-sa si taica-sau. Sa aiba grija de copiii sai, de petele sale de pe fata, acoperite de o barba jegoasa, perversa si murdara, asa cum ii e si caracterul", a spus Piturca inainte de antrenamentul de ieri-dimineata al Stelei.

IRONII. Desi de obicei nu agreeaza declaratiile in contradictoriu, de data aceasta tehnicianul stelist s-a aratat dispus chiar si la un „razboi" de lunga durata cu Dinu. „O sa-i raspund intotdeauna lui Cornel Dinu, dar eu o sa vorbesc pe intelesul tuturor, nu o sa folosesc ca el cuvinte simandicoase. Probabil ca Dinu consulta in fiecare seara dictionarul si isi repeta apoi de cateva ori discursurile", a ironizat Piturca limbajul elevat al „Procurorului".

Dinu despre Piturca: „Un animal"

„Cum injura Piturca nu face decat sa confirme aprecierile pe care le-am facut despre el saptamana trecuta. M-am exprimat plastic, fara sa fac trimiteri la Neanderthal sau la Lombroso, iar el dovedeste ca nu poate face saltul de la rigola. Deocamdata atat", a replicat Cornel Dinu, pentru site-ul oficial al clubului. Asta dupa ce saptamana trecuta il considera pe antrenorul Stelei ca fiind „o voce dezarticulata de centrii gandirii, care emite gangureli mai mult onomatopeice, declansate din bretoane ce acopera vederea". „Procurorul" n-a fost insa multumit de declaratia oficiala, completand pentru Jurnalul National: „Ma surprinde faptul ca mass-media ii acorda prea multa atentie acestui animal". (Mihai Igirosanu)

Divergente de idei intre Radoi si Piturca

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a afirmat ieri ca nu va fi suporterul Rapidului in derby-ul de sambata, cu Dinamo. „Am zis ca n-o sa tin cu Rapid si nu o voi face, indiferent de rezultat. Sper ca Rapid sa castige, dar nu voi fi suporterul lor. Dupa cum joaca acum, Dinamo nu merita sa ia campionatul. Au jucat mai bine in tur, dar in retur nu au demonstrat ca merita primul loc", a spus Radoi, adaugand ca meciul Stelei de la Bistrita poate fi decisiv pentru titlu. „Daca noi vom castiga la Bistrita, iar Dinamo se incurca la Rapid, vom trece pe primul loc si sper sa nu-i mai dam drumul", a spus capitanul Stelei. In schimb, antrenorul Victor Piturca a declarat ca ii va sustine pe giulesteni. „Nu am ce face, voi tine cu Rapid. Dar in primul rand conteaza rezultatul nostru. Campionatul se poate decide in mare masura in aceasta etapa doar daca noi vom pierde la Bistrita, iar Dinamo va castiga in Giulesti. Dinamo ramane periculoasa, este o echipa valoroasa, care castiga si cand joaca prost", a conchis Piturca.

"Daca Dinu vrea sa jigneasca pe cineva, atunci sa ii jigneasca pe maica-sa si pe taica-sau. Sa aiba grija de copiii sai, de petele sale de pe fata, acoperite de o barba jegoasa, perversa si murdara, asa cum ii e si caracterul",
Victor Piturca antrenor Steaua

"Ma surprinde faptul ca i se acorda atata atentie acestui animal. M-am exprimat plastic, fara sa fac trimiteri la Neanderthal sau la Lombroso, iar el dovedeste ca nu poate face saltul de la rigola"
Cornel Dinu administrator-delegat FC Dinamo
×
Subiecte în articol: sport dinamo dinu piţurcă