x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A cerut prea mult?

A cerut prea mult?

20 Ian 2005   •   00:00

Reprezentantul partii romane, Ionel Bors, i-a dat de inteles tehnicianului ca suma ceruta pentru transferuri, anume 600.000 de dolari, este exagerata.

DANIEL STAN

MAI PUTIN. Indienii ar fi de acord cu conditiile lui Mihai Stoichita privind sumele de transfer, dar acestea sa fie mai mici
Dupa mai multe zile de negocieri, desi partile ajunsesera la un acord de principiu, se pare ca Mihai Stoichita va refuza oferta conducerii Otelului Galati. Tehnicianul ceruse in jur de 600.000 de dolari pentru 5-6 transferuri.

REFUZ INDIAN. Miercuri, in urma unei sedinte tinute "in spatele usilor inchise", Ionel Bors, reprezentantul partii romane in combinatul ISPAT-Sidex, viitorul "Mittal-Steel", a prezentat conducerii indiene doleantele lui Mihai Stoichita. Surse din club sustin ca Narendra Chaundary, omul care a tinut aproape de echipa de fotbal in ultimii doi ani, nu si-ar fi dat acceptul. "Din cate am simtit eu, lucrurile nu stau prea bine. Membrii conducerii combinatului nu au parut incantati de propunerile antrenorului si, mai ales, de jucatorii doriti la echipa. I-am comunicat domnului Stoichita si mai asteptam o zi, doua. Poate se razgandesc si ofera suma ceruta", a declarat noul presedinte al gruparii de la Dunare, Viorel Anghelinei.

VARIANTE. Tehnicianul spera ca pana aseara oficialii combinatului sa-i dea un raspuns, in caz contrar fiind posibil sa renunte la negocieri si sa plece. In aceasta situatie, cea mai plauzibila varianta pentru banca tehnica a "otelarilor" ramane tot "francezul" Nicolae Burcea, persoana agreata de sponsorul echipei. "Deocamdata nu s-a luat o decizie finala", a adaugat Anghelinei. In ultimul moment insa se pare ca indienii ar fi acceptat cererile lui Stoichita, chiar daca suma s-ar putea modifica. "Sa speram ca totul va fi bine pana la urma", a incheiat presedintele galatean.

×
Subiecte în articol: sport