x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A fost doar o gluma

A fost doar o gluma

22 Iul 2004   •   00:00

Antrenorul "studentilor", Dan Petrescu, a spus deunazi ca si-l doreste pe Gica Popescu in Regie. "Baciul" nu a sesizat in prima faza gluma, raspunzand cat se poate de serios ca ar dori sa revina pe gazon.

SORIN ANGHEL, DANIEL STAN

Retras din activitate in urma cu un an de zile, fostul international Gica Popescu a fost la un pas in aceste zile sa se intoarca la viata de fotbalist activ. "Bomba" n-a mai explodat insa. Totul a pornit de la o gluma aruncata de catre antrenorul Sportului, Dan Petrescu, cel care a afirmat ca se gandeste sa revina pe gazon in cazul in care "Baciul" ar accepta sa joace pentru trupa din Regie.

TEAPA. "Suntem in discutii cu Popescu, care 90% mi-a spus ca vrea sa se apuce din nou de fotbal, dar fara cantonamente si antrenamente zilnice", a spus Dan Petrescu in gluma la finele unei sedinte de pregatire. Impresarul Gica Popescu nu a sesizat ca poate fi protagonistul unei glume a "Bursucului", si a luat propunerea in serios.

TENTAT. Fostul capitan al echipei nationale a ridicat manusa si i-a facut jocul lui Dan Petrescu. "Fiind prieten de-o viata cu Dan, nu puteam sa rezist rugamintilor lui. Mi-a spus ca are doar 12 jucatori si are nevoie de ajutorul meu", a spus cat se poate de serios Gica Popescu, care a sesizat abia intr-un tarziu gluma lui Petrescu. "Baciul" ramane in continuare in biroul de impresar.

SATISFACTIE

"Nu a fost altceva decat o gluma. Presa, in lipsa de subiecte, a speculat-o la maximum. Am observat cu aceasta ocazie ca suporterilor le este dor de Gica Popescu fotbalistul, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure" - Gica Popescu

"ARNOLD"

Formatia patronata de Vasile Siman poate da lovitura pe piata transferurilor in aceasta vara. Portarul echipei nationale, Bogdan Stelea, a carui situatie la Salamanca este incerta, este dorit in Regie de antrenorul Dan Petrescu. "Cu Stelica suntem in stadiul cel mai avansat al negocierilor. I-am propus sa joace la Sportul Studentesc, daca nu isi gaseste contract. El a zis ca vrea sa joace chiar si fara contract, dar nu se pune problema astfel. Important este ca el sa vrea sa vina, pentru ca eu mi-l doresc la echipa", a spus Dan Petrescu despre Arnold. Cu Sportul se mai antreneaza in aceste zile Nana Falemi si Erik Linkar.

×
Subiecte în articol: sport Gica Popescu dan