x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A inceput curăţenia

A inceput curăţenia

de Daniel Stan    |    08 Dec 2007   •   00:00
A inceput curăţenia

Partida din această seară, cu Gloria Buzău (ora 20:00, Antena 1, in direct), este capitală pentru viitorul echipei Dinamo.

LIGA I - Şase puncte sau va fi deranj mare in Ştefan cel Mare


Partida din această seară, cu Gloria Buzău (ora 20:00, Antena 1, in direct), este capitală pentru viitorul echipei Dinamo.

Â
Deşi apele par a se fi liniştit in Ştefan cel Mare o dată cu venirea lui Cornel Ţălnar pe banca tehnică, susţinut de Cornel Dinu, acţionarii nu sunt impăcaţi cu actuala situaţie. "Neapărat trebuie să invingem in cele două jocuri rămase de disputat, cu Gloria Buzău şi cu FC Vaslui. După, vom trage linie", a declarat preşedintele executiv, Cristi Borcea.

PRECAUŢI. Primul hop va fi in această seară, pe propriul teren, in faţa Gloriei Buzău, formaţie care, etapa trecută, a remizat cu Steaua, in ciuda speculaţiilor cum că ar fi "satelitul" trupei lui Marius Lăcătuş. "Vrem să incurcăm şi pe Dinamo", susţin buzoienii. Din acest motiv, campionii sunt precauţi. "Ne aşteaptă un meci foarte greu. Gloria a demonstrat ambiţie in faţa Stelei şi trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu avea parte de surprize", a declarat Ionel Dănciulescu, susţinut de portarul Bogdan Lobonţ: "Am spus că doar două victorii in meciurile care au mai rămas mai pot salva, căt de căt, acest sezon. Tratăm cu toată responsabilitatea partidele cu Buzăul şi FC Vaslui".

Â

PLECaRI. După renunţarea la argentinianul Mariano Fernandez, părţile reziliind contractul de comun acord, oficialii dinamovişti au confirmat şi despărţirea de sărbul Ivan Gvozdenovici, adus de doar două luni. "Decizia clubului a fost că nu au dat randament, aşa că nu avea rost să mai rămănă la Dinamo", a declarat directorul sportiv, Constantin Dănilescu. Cei doi nu sunt singurii care vor părăsi gruparea campioană, curăţenia urmănd a continua după finalul sezonului, primul pe listă fiind peruanul Galliquio.

daniel.stan@jurnalul.ro

Cu avionul

Pentru confruntarea de azi cu Unirea, jucătorii Gloriei Bistriţa şi antrenorul Ioan Ovidiu Sabău vor face deplasarea la Urziceni, in această dimineaţă, cu avionul, pe ruta Cluj - Bucureşti, restul staff-ului tehnic al ardelenilor urmănd să ajungă in oraşul ialomiţean cu autocarul. "Sper să luăm măcar un punct, chiar dacă Unirea este pe val. Ca stil suntem echipe asemănătoare, diferenţa fiind că ei au jucători mai valoroşi, iar noi mai harnici", a spus directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba. "Degeaba am bătut Steaua dacă nu căştigăm cu Gloria in campionat", a declarat antrenorul Unirii, Dan Petrescu. Tot azi, intr-un derby al supravieţurii, Farul va primi la Constanţa vizita Universităţii Craiova. "Nu-i voi penaliza pe jucători in cazul unui eşec, deşi situaţia noastră ar deveni imposibilă", a anunţat patronul "marinarilor", Gheorghe Bosănceanu.

Grigoraş lasă Oţelul

Nemulţumirile legate de condiţiile care i se oferă la Galaţi şi lipsa de comunicare cu preşedintele clubului, Marius Stan, l-au determinat ieri pe antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, să anunţe că-şi va inainta demisia după meciul de măine, din deplasare, cu CFR Cluj. "M-am săturat să fiu prostul tuturor. Sunt un intrus aici, iar după meciul cu CFR voi pleca de la echipă. Preşedintele nici nu a mai vorbit cu mine in ultima vreme. Pe banii şi in condiţiile in care stau eu, nu ar sta nimeni. La Galaţi locuiesc intr-o cameră la stadion, in timp ce alţi antrenori stau in vilă", a spus Grigoraş.

×
Subiecte în articol: sport