x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A murit Mihai Baicu!

A murit Mihai Baicu!

de Marius Mihalcea    |    08 Iul 2009   •   00:00
A murit Mihai Baicu!
Sursa foto: Darius Mitrache/Mediafax Foto

Atacantul s-a stins din viaţă la vârsta de numai 33 de ani în urma unui stop cardiac suferit luni seară, la capătul unei partide de fotbal disputate în compania prietenilor pe un teren sintetic din Ghencea.



Mihai Baicu a murit pe loc, astfel că medicii sosiţi la faţa locului la scurtă vreme după ce fostul jucător s-a prăbuşit ca străfulgerat de pe bancă nu au putut face altceva decât să constate decesul. Dispariţia prematură din viaţă a lui Baicu i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii din lumea fotbalului. "Sunt stupefiat! Nu-mi vine să cred. Nici nu ştiu ce să spun, pentru că în astfel de momente cuvintele sunt chiar de prisos.

Îmi pare rău de el, Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a spus Petre Grigoraş, pe care Mihai Baicu l-a avut antrenor la Farul Constanţa în ultimul sezon petrecut de fotbalist în primul eşalon, de la gruparea de pe Litoral acesta transferându-se apoi în liga secundă, la Ceahlăul.

A JUCAT TREI ANI ÎN ITALIA
Născut la Bucureşti la 21 septembrie 1975, Mihai Baicu a debutat în Liga 1 în sezonul '94-'95 ca echipier al formaţiei FC Naţional. În România, Baicu a mai activat la Dacia Unirea Brăila, Gloria IRIS Corneşti, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Fălticeni, FC Braşov, FC Ghimbav 2000 Braşov, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Timp de trei ani, între 2000 şi 2003, Baicu a evoluat în Italia, două sezoane la AS Cittadella, în serie B, şi unul la US Cremonese, în Serie C1. Cea mai mare performanţă a lui Baicu este prezenţa cu Farul în finala Cupei României din 2005, 0-1 cu Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport baicu