x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adi Ilie a demisionat

Adi Ilie a demisionat

de Florin Gongu    |    10 Iul 2008   •   00:00
Adi Ilie a demisionat

ŞOC LA STEAUA ●  Încă o despărţire spectaculoasă în Ghencea
Veste-şoc în Ghencea! Adrian Ilie şi-a prezentat aseară, public, prin intermediul site-ului oficial al clubului, demisia de la Steaua!



ŞOC LA STEAUA ●  Încă o despărţire spectaculoasă în Ghencea
Veste-şoc în Ghencea! Adrian Ilie şi-a prezentat aseară, public, prin intermediul site-ului oficial al clubului, demisia de la Steaua!

"Le mulţumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte bună cu toţi angajaţii clubului şi satisfacţii profesionale deosebite. Le mulţumesc şi suporterilor pentru că au fost alături de echipă. Consider că anul petrecut la Steaua a fost unul în care am învăţat foarte mult. Le doresc succes jucătorilor, precum şi staff-ului tehnic, în anul care vine. Sper să se califice in UEFA Champions League şi să cîştige campionatul. Fiind un fost jucător la Steaua şi un stelist adevărat, gîndurile mele vizavi de această echipă vor fi mereu pozitive şi pline de respect. A fost o onoare să lucrez la Steaua", a fost anunţul făcut de managerul general al clubului, fără să ofere explicaţii suplimentare.

MOTIVE. Demisia lui Adrian Ilie intră în vigoare de azi, 10 iulie, dar acesta îşi anunţase intenţia de a părăsi echipa încă de luni, cu o zi înainte de plecarea echipei în cantonamentul din Austria, de la Flachau. El a fost prezentat oficial în funcţia de manager general al FC Steaua anul trecut, la 15 iunie, luîndu-i locul lui Mihai Stoica, ajuns între timp la Urziceni. Înainte să fie instalat la Steaua, Ilie era impresar FIFA. La baza despărţirii de club se pare că au existat cam aceleaşi motive care l-au determinat şi pe MM Stoica să plece anul trecut. Este vorba în primul rînd de divergenţele de opinie cu Gigi Becali în privinţa transferurilor. De asemenea, problemele administrative care reveneau în sarcina altor angajaţi ai clubului ajungeau să se răsfrîngă asupra lui Adi Ilie, care era nevoit să le rezolve peste capul multora. Gigi Becali a confirmat despărţirea de fostul internaţional, spunînd că Ilie "şi-a prezentat demisia de la ora 13:00". Astăzi, de la ora 19:00, Steaua joacă în Austria un meci de pregătire cu Swindon Town.

×
Subiecte în articol: sport steaua ilie