x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adio şi bun găsit!

Adio şi bun găsit!

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    26 Iun 2007   •   00:00
Adio şi bun găsit!

Jucătorii Stelei au plecat ieri in Austria pentru al doilea stagiu al verii. Inainte de a face cunoştinţă cu noul lor antrenor, "roş-albaştrii" şi-au luat la revedere de la Cosmin Olăroiu.

Program - Â Zi plină pentru stelişti

Jucătorii Stelei au plecat ieri in Austria pentru al doilea stagiu al verii. Inainte de a face cunoştinţă cu noul lor antrenor, "roş-albaştrii" şi-au luat la revedere de la Cosmin Olăroiu.

La ora 12:30, Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al Stelei, a fost prezent la Stadionul Ghencea, unde s-a intălnit cu fotbaliştii care tocmai se intorseseră de la vizita medicală. După ce a dat măna cu fiecare jucător in parte, Olăroiu le-a spus că regretă că pleacă, dar că nu putea refuza oferta de la Al Hilal, urăndu-le foştilor săi elevi să căştige titlul şi să pătrundă in grupele Ligii Campionilor. Apoi, in jurul orei 14:30, autocarul cu fotbaliştii Stelei a plecat de la stadion şi s-a indreptat spre reşedinţa lui Gigi Becali, jucătorii fiind invitaţi să ciocnească o cupă cu şampanie cu ocazia zilei de naştere a patronului Stelei. Prilej cu care au făcut cunoştinţă şi cu noul lor antrenor, Gică Hagi. "Vreau să mai ciocnim o cupă la finala Ligii Campionilor", a transmis Gigi Becali. După circa 20 de minute de intimitate, patronul şi-a condus echipa la autocarul care i-a dus pe stelişti la aeroport pentru a pleca in Austria, la Kaprun, in al doilea cantonament al acestei veri. "Mai frumos cadou decăt să ştiu că naşul meu, Gică Hagi, pleacă in Austria cu echipa ca antrenor principal nu puteam să primesc. Restul cadourilor nici nu mai contează", a spus Gigi Becali, care ieri a implinit 49 de ani.

Vine Miller?

Site-ul suporterilor lui Sunderland susţine că Steaua e interesată de mijlocaşul Tommy Miller. In vărstă de 28 de ani, Miller a mai jucat la Ipswich Town. Ştirea anunţă că Gheorghe Hagi este noul antrenor al Stelei, dar preia o declaraţie ca fiind a lui MM Stoica, pe care-l numeşte managerul grupării din Ghencea, fiind posibil să se fi creat o confuzie cu Adrian Ilie. In Austria nu a plecat şi portarul brazilian Andrey Nazario, care a rămas in Romănia, el fiind trimis să se pregătească alături de echipa a doua. In privinţa lui Emeghara nu s-a ajuns incă la un acord, dar e posibil ca jucătorul să ajungă şi el in Austria.

×
Subiecte în articol: sport