x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mutu poate deveni "fratior"

Adrian Mutu poate deveni "fratior"

24 Noi 2004   •   00:00

Dupa ce a fost suspendat de FA, Adrian Mutu a promis ca va lasa la o parte preocuparile extrasportive si se va ocupa doar de antrenamente, astfel incat data de 18 mai 2005, cand isi va recapata dreptul de joc, sa-l gaseasca in forma maxima.

PAZIT. Intrarea in casa Big Brother ar simplifica munca oficialilor FA, pentru ca Mutu ar fi supravegheat nonstop
VERSIUNEA PROPRIE. Dar, potrivit cotidianului The Sun, lucrurile nu stau chiar asa. Tabloidul englez scrie ca atacantul roman negociaza cu producatorii firmei Endemol privind o posibila participare in reality-show-ul Celebrity Big Brother din Anglia, in primele saptamani ale anului viitor. "Mutu a inceput negocierile cu producatorii, dupa ce Chelsea i-a reziliat contractul. El se simte foarte mahnit de felul in care a fost tratat si crede ca participarea la Big Brother ar fi o posibilitate de a-si prezenta propria versiune despre ceea ce s-a intamplat. Mai mult, el a fost suspendat sapte luni, astfel ca are timp suficient pentru a aparea in acest show", au declarat surse din cadrul companiei Endemol.

CELEBRITATI. The Sun subliniaza ca la acest show, rezervat celebritatilor, alaturi de Mutu vor mai aparea fotomodelul Victoria Silvstedt si fostul comentator sportiv, devenit un fanatic religios, David Icke. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport