x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Albe si negre in cupele europene

Albe si negre in cupele europene

15 Noi 2004   •   00:00

In Cupa EHF, Dinamo Baumit s-a calificat in "optimi", in timp ce Minaur Baia Mare a facut pasul in 16-imile "Challenge Cup". In schimb, campioana HCM Constanta a pus capat parcursului european.

DANIEL STAN

Click pentru a mari imaginea
DISTRACTIE. Jucatorii de la Minaur (alb) au defilat in fata ucrainenilor de la Politehnik Donetk, invingandu-i de doua ori
Desi putini ii mai dadeau vreo sansa dupa 28-28 in prima mansa, Dinamo Baumit a invins nesperat in deplasare, scor 24-23, pe grecii de la Fillipos Verias, facand pasul in faza urmatoare.

SURPRIZA. Plecati cu handicapul remizei din tur de la Buzau, "cainii" s-au autodepasit la Verias. Dupa ce la pauza scorul era egal, 10-10, grecii de la Fillipos au avut imediat dupa reluare trei goluri avans, insa Dinamo a revenit spectaculos si a intors scorul in 10 minute, de la 13-16 la 20-17. In urma acestui rezultat, surprinzator totusi, bucurestenii s-au calificat in "optimile" Cupei EHF.

SPECTACOL. La Baia Mare, in prima mansa din cadrul turului 3 al "Challenge Cup", Minaur a invins la 10 goluri diferenta gruparea ucraineana Politehnik Donetk, 38-28, fiind practic calificata in faza urmatoare a competitiei. Elevii antrenorului Lascar Pana au facut spectacol, insa la final, tehnicianul a acuzat jocul dur al oaspetilor: "L-am pierdut pe golgeterul Iulian Alexandru, faultat dur de un adversar. Am avut un arbitraj potri- vnic, parca am fi jucat la Donetk". In retur, ieri, Minaur s-a impus cu 40-32. La final, antrenorul oaspetilor, Ilia Navka, a declarat: "Speram macar intr-o victorie de palmares. Ne-a invins o echipa mai buna".

RATARE
Campioana Romaniei, HCM Constanta, a ratat sambata seara orice sansa de a mai continua in cupele europene, dupa ce a terminat la egalitate in deplasare, 22-22, cu Vardar Skopje, in ultimul joc din cadrul Grupei A a Ligii Campionilor. Marinarii au ocupat ultimul loc in grupa, pierzand si sansa de a accede in Cupa Cupelor. Macedonenii au reusit egalarea cu 3 secunde inainte de final, oficialii constanteni acuzand arbitrajul, dupa ce Paraianu, Tucanu si Baiceanu au fost eliminati.
×
Subiecte în articol: sport