x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alte bancuri cu olteni!

Alte bancuri cu olteni!

22 Oct 2004   •   00:00

Nici nu a a juns Rubenilson la aeroport cu destinatia Brazilia ca alti doi jucatori ai Universitatii sunt pe picior de "decolare". Craiova nu se dezice de renumitele bancuri cu olteni, iar Lucian Dobre si Sorin Frunza vor sa "uite" acest aspect si sa paraseasca, la randul lor, Universitatea.

PICA FRUNZA! Se pare ca toamna nu-i prieste lui Sorin Frunza (dreapta), aflat pe picior de plecare de la Craiova
LABIL PSIHIC. Managerul general Pavel Badea este nevoit sa auda in permanenta de plecarea unui jucator din "lotul Rednic". Ieri, Lucian Dobre l-a anuntat ca nu face deplasarea la Bistrita, intrucat nu este pregatit psihic. Supararea jucatorului porneste de la faptul ca a ajuns rezerva lui Buhus. "M-a anuntat ca s-a saturat sa fie rezerva. El crede ca este mai valoros ca Buhus, dar i-am raspuns ca echipa o fac eu", a declarat Badea. De asemenea, Dobre, care are un contract de 30.000 de dolari pe sezon, invoca si probleme financiare: "Am de incasat restante de o luna si jumatate. De cand am venit, din august, nu am primit decat 3.000 de dolari".

ZVONURI. Un alt zvon provoaca dureri de cap in Banie. Oltenii trebuie sa achite la 1 noiembrie suma de 50.000 de dolari divizionarei B, FC Vaslui, a doua transa din transferul lui Sorin Frunza. Mijlocasul ar fi intrat si in vizorul Rapidului, fapt negat insa atat de jucator, cat si de Adrian Porumboiu, unul dintre finantatorii moldovenilor. "Este problema celor de la FC Vaslui, nu a mea. Eu ma ocup numai cu agricultura. Ca spectator, as dori sa-l vad pe Frunza din nou jucand la Vaslui. Varianta Rapid nu poate fi luata in calcul", a declarat Porumboiu. La randul sau, Frunza a precizat: "Nu am auzit nimic in acest sens si cred ca nu este treaba mea. Eu ma concentrez doar la joc". (Mario Morcov, Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport