x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ambitia Bursucului

Ambitia Bursucului

25 Noi 2004   •   00:00

Actualul tehnician al "studentilor" nu a uitat modul in care a fost silit sa demisioneze de la Rapid in primavara acestui an, dupa doar sase etape petrecute pe banca "visiniilor".

DANIEL STAN

In aceasta seara, in "Giulesti", se vor afla fata in fata doi antrenori ai noului val: Razvan Lucescu si Dan Petrescu. Primul, cu dorinta de a mentine Rapidul in lupta pentru titlu, celalalt, cu gandul de a-i face pe fanii rapidisti sa regrete faptul ca a fost indepartat de conducere in returul sezonului trecut.

PARADOX. Paradoxal, Sportul Studentesc este echipa aflata pe val in acest moment, fiind neinvinsa de sase etape. Ultimul esec al gruparii din Regie dateaza din etapa a 8-a, 1-2 cu Steaua. In acest rastimp, "Gasca Nebuna" s-a intors cu "remize" de la Cluj, Bacau si Timisoara. In schimb, rapidistii au fost oscilanti: victorii pe teren propriu cu rivalele la titlu, Steaua, FC National si Dinamo, dar atat. In afara Capitalei, "visiniii" nu au castigat decat in prima etapa, la Iasi! In rest, deziluzii peste deziluzii, totul culminand cu esecul lamentabil de la Constanta, 0-2, din etapa trecuta. Ca sa nu mai vorbim si de ratarea unuia dintre obiective, Cupa Romaniei.

CONFLICT. In aceasta seara va fi si o ambitie personala a lui Dan Petrescu in fata fostei sale echipe, de unde a fost fortat sa demisioneze dupa doar sase etape, in returul sezonului trecut. "Este adevarat, imi doresc sa incurc Rapidul si sper la cel putin un meci egal. Cred ca este prea mult spus razbunare impotriva anumitor persoane de acolo. Se stiu ei. Dar ambitie exista", a declarat "Bursucul". Chiar daca nu a dat nume, tehnicianul "studentilor" i-a vizat pe George Copos si pe actualul presedinte Dinu Gheorghe, pe atunci sfatuitorul de taina al magnatului giulestean.

TUDOR "FLUIERA" IN GIULESTI
Partida de azi din Giulesti va incepe la ora 20:00 (National TV) si va fi arbitrata de Alexandru Tudor (foto), ajutat de asistentii Nicolae Marodin si Adrian Vidan. In acest sezon, "centralul" bucurestean a mai condus Rapidul in meciul cu Dinamo, scor 2-1, disputat in etapa a 11-a, in Giulesti. Tot astazi se mai joaca FC Brasov - CFR Cluj (ora 14:00, Telesport). Meciul va fi condus de Tiberiu Lajos, sustinut de "gemenii" Aurel si Costin Florescu.

GANDURI ASCUNSE
In ciuda sustinerii verbale pentru Razvan Lucescu, principalul actionar al Rapidului, George Copos, ar pregati in taina debarcarea actualului antrenor din iarna. Totul va depinde si de jocul rezultatelor ultimei etape, in sensul unei victorii obligatorii a giulestenilor in aceasta seara, coroborata cu un esec sau cel putin un egal al Stelei la Timisoara. In aceste conditii, Rapidul ar ramane in lupta pentru titlu si, cel putin teoretic, nu ar exista motiv pentru demiterea lui Lucescu jr. Cel mai puternic obstacol al omului de afaceri este presedintele Dinu Gheorghe, care il va sustine pe tehnician in orice conditii, atat timp cat obiectivul, calificarea intr-o cupa europeana, nu este in pericol.

×
Subiecte în articol: sport