x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ce spune stelistul Nicolae Stanciu despre un posibil transfer

Ce spune stelistul Nicolae Stanciu despre un posibil transfer

26 Iul 2016   •   14:11
Ce spune stelistul Nicolae Stanciu despre un posibil transfer
Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Fotbalistul Nicolae Stanciu este unul dintre tinerii formidabili ai României. La 23 de ani, căpitanul Stelei este o mare speranță a fotbalului românesc, având deja în palmares competiții importante, precum Campionatul European, unde a fost decarul Naționalei.

El vorbeşte, într-un interviu emoționant pentru Jurnalul Național, despre curaj, sacrificii, ambiție și valori, dar şi despre un posibil transfer, mai ales că este curtat de belgienii de la Anderlecht.

Mulți fotbaliști români talentați au preferat salarii mari la echipe necunoscute şi s-au pierdut pe drum, au intrat într-un con de umbră. Tu ce îți dorești? Să cunoști faima la o echipă mare sau să accepți bani mulți de la o echipă mică?

În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos, să pot juca fotbal, să mă bucur de fiecare dată când intru pe teren. Sunt la Steaua și îmi doresc să ne calificam în grupele europene, fie Liga Campionilor, fie Europa League. Cât despre un transfer, mi-aș dori să joc la o echipă în străinătate cu tradiție, cu mulți fani, să fie mereu stadionul plin. Ce fotbalist nu visează asta? Sunt sigur că voi fi recompensat pe măsură dacă evoluțiile mele vor fi bune și voi avea performanțe la clubul la care voi juca. Nu îmi fac un obiectiv din asta, până atunci sunt la Steaua și îmi doresc să fac performanță aici.


În ce campionat te-ai vedea jucând?

Spania, Italia sau Anglia. Într-una dintre aceste țări aș vrea să ajung cândva. Urmăresc atent fotbalul de acolo și mi-aș dori să joc pentru o echipă tare de aici.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET

×