x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aniversare - Campioana de legenda

Aniversare - Campioana de legenda

de Madalina Corbeanu    |    13 Dec 2006   •   00:00
Aniversare - Campioana de legenda

Fundatia Casa Campionilor, reprezentata de consilierii prezidentiali Mariana Bitang si Octavian Belu, a acordat ieri Trofeul "Campioni de legenda" Iolandei Balas-Sötter chiar in ziua in care aceasta a implinit 70 de ani.

Fundatia Casa Campionilor, reprezentata de consilierii prezidentiali Mariana Bitang si Octavian Belu, a acordat ieri Trofeul "Campioni de legenda" Iolandei Balas-Sötter chiar in ziua in care aceasta a implinit 70 de ani. "Sarbatorim o cariera de exceptie si un om de exceptie", a spus Mariana Bitang despre presedintele Fundatiei Atletismul Romanesc. Vizibil emotionata, Iolanda Balas a primit trofeul de la Ion Tiriac in aplauzele unei sali pline de nume mari ale sportului.

DISTINCTII. Cupe, diplome, cadouri si multe flori au fost inmanate din partea ministrului Apararii, Agentiei Nationale pentru Sport, Federatiei Romane de Atletism, Clubului Steaua, Agentiei Nationale Antidoping si Romfilatelia, care a lansat pe piata deja un plic cu fotografia reputatei atlete. Administratia prezidentiala i-a acordat Iolandei Balas Steaua Romaniei in Grad de Comandor, moment in care cea care era sarbatorita nu si-a mai putut retine lacrimile. "A fost mai emotionant ca la orice concurs", a declarat Balas dupa festivitate.
Octavian Belu, favorit la conducerea ANS
Dupa plecarea conservatorilor de la guvernare, Gheorghe Florian a lasat liber postul de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport. Dupa ultimele informatii, se pare ca Partidul Democrat si-l doreste in fruntea sportului romanesc pe fostul antrenor al lotului olimpic feminin de gimnastica, Octavian Belu. Prezent la sarbatorirea Iolandei Balas, consilierul prezidential pe probleme de sport nu a infirmat, dar nici nu a confirmat informatia ca numele sau se afla pe lista favoritilor la conducerea Agentiei Nationale pentru Sport. "Un lucru este clar, sportul are nevoie de un minister, si pentru asta trebuie sa convingem autoritatile, daca rezultatele si performantele de pana acum nu au facut-o. O agentie, oricat de apropiata ar fi de Cancelarie, tot agentie este. In Uniunea Europeana sunt multe tari care au un minister al sportului, fie el alipit de tineret sau nu", a spus Octavian Belu.

×
Subiecte în articol: sport