x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport APULUM - "U" CRAIOVA 1-0 / Durere maxima

APULUM - "U" CRAIOVA 1-0 / Durere maxima

08 Noi 2004   •   00:00

Dupa ce a invins pe Rapid in etapa trecuta, Universitatea a cedat lamentabil in fata contracandidatei la retrogradare Apulum Alba Iulia. Astfel, elevii lui Pavel Badea isi prelungesc agonia, pentru ei urmand meciul toamnei pe "Ion Oblemenco", in fata lui Dinamo.

LIPSURI. Pavel Badea si-a criticat pentru prima oara jucatorii de la revenirea pe banca "Stiintei". "Asta e valoarea jucatorilor din acest moment. Altii nu avem si cu acestia jucam. Poate lipsa de fonduri si varii motive ii fac pe jucatori sa nu se mai concentreze", a declarat "Badita", care l-a acuzat pe Cosmin Moti pentru primirea golului de ieri.

FERICIRE. De cealalta parte, Alexandru Pelici era in culmea fericirii, el considerand ca victoria in fata Craiovei e o gura de aer pentru echipa sa. "Daca nu castigam nici azi, ne afundam si mai rau si era greu sa iesim. Dedic victoria suporterilor, jucatorilor, familiei, mamei si tatei", a incheiat Pelici. (Mario Morcov, Lucian Dobrater)

REGRETE

"E o greseala omeneasca si i se poate intampla oricui. Imi pare rau ca s-a pierdut meciul din cauza acestui gol" - Cosmin Moti

×
Subiecte în articol: sport