x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Argaseala: Toja ajunge miine la Bucuresti

Argaseala: Toja ajunge miine la Bucuresti

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Aug 2008   •   00:00
Argaseala: Toja ajunge miine la Bucuresti

11:55 • Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, astazi, intr-o emisiune televizata, ca mijlocasul columbian Juan Carlos Toja, achizitionat de la FC Dallas, va ajunge la Bucuresti miine dupa-amiaza, pentru a se alatura lotului pregatit de Marius Lacatus.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, astăzi, într-o emisiune televizată, că mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja, achiziţionat de la FC Dallas, va ajunge la Bucureşti mîine după-amiază, pentru a se alătura lotului pregătit de Marius Lăcătuş.

ACHIZIŢIE. "Toja va veni marţi după-amiază, va efectua miercuri dimineaţă vizita medicală, iar în aceeaşi zi va fi trecut pe lista pe care o vom înainta la UEFA pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor", a spus Argăseală la Gsp TV. FC Steaua a anunţat, sîmbătă, pe site-ul oficial, achiziţionarea mijlocaşului columbian Juan Carlos Toja Vega de la gruparea americană FC Dallas, după ce Major League Soccer (MLS) a confirmat faptul că fotbalistul a semnat acordul de transfer definitiv. Preşedintele Stelei a menţionat că accidentarea lui Janos Szekely, care a suferit o entorsă la meciul cu FC Braşov, nu este gravă, el urmînd să fie recuperat rapid, la fel ca şi Mihăiţă Neşu, care a acuzat probleme medicale şi nu a jucat în etapa a II-a a Ligii I. Totodată, se speră ca mijlocaşul Mihăiţă Pleşan, care a ratat primele două etape în urma unei accidentări suferite la meciul amical cu AS Roma, să înceapă în această săptămînă antrenamentele.

×
Subiecte în articol: sport