x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport AS / Pretenţiile clubului Steaua şi problemele Murcia anulează transferul lui Rada

AS / Pretenţiile clubului Steaua şi problemele Murcia anulează transferul lui Rada

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iul 2008   •   00:00
AS / Pretenţiile clubului Steaua şi problemele Murcia anulează transferul lui Rada

12:30 • Ionuţ Rada nu va mai părăsi, mai mult ca sigur, Steaua Bucureşti. Cotidianul AS susţine că materializarea mutării la gruparea spaniolă din liga a II-a, Murcia, este în pericol de a nu se mai materializa.

Ionuţ Rada nu va mai părăsi, mai mult ca sigur, Steaua Bucureşti. Cotidianul AS susţine că materializarea mutării la gruparea spaniolă din liga a II-a, Murcia, este în pericol de a nu se mai materializa.

PIEDICĂ. Conform publicaţiei, "dorinţa antrenorului Javier Clemente de a avea la reunire un lot complet nu se va împlini. Tehnicianul trebuie să aducă un fundaş central şi se pare că acesta nu va fi Ionuţ Rada, pentru că au apărut probleme pentru acesta, iar transferul său nu mai este posibil. Pretenţiile ridicate ale clubului Steaua şi problemele financiare prin care trece formaţia condusă de Jesus Samper au făcut ca transferul să fie exclus". Clemente se va orienta spre alte ţinte pe care le are ca variantă de rezervă. Gigi Becali, a declarat marţi, în Gazeta Sporturilor, că transferul lui Ionuţ Rada la Murcia este aproape perfectat, iar tranzacţia îl va include şi pe mijlocaşul Abel Gomez: "Rada este şi el aproape rezolvat. Dacă va pleca la Murcia, înţelegerea este de un milion de euro plus Gomez. Eu nu mai studiez prea mult jucătorii străini, dar vine şi el ca să fie acolo".

×
Subiecte în articol: sport