x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ashleigh Barty se întoarce în tenis sub formă de mentor

Ashleigh Barty se întoarce în tenis sub formă de mentor

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2023   •   11:15
Ashleigh Barty se întoarce în tenis sub formă de mentor
Sursa foto: Hepta

Fosta jucătoare australiană de tenis Ashleigh Barty, retrasă din circuit în 2022, după ce a devenit campioană la Australian Open, se întoarce la Melbourne Park pentru ediția din acest an pentru a fi mentorul speranței locale Olivia Gadecki, care a primit un wildcard la primul turneu de GS al anului.

Fostul număr unu mondial Barty și-a pus capăt carierei în martie anul trecut, la scurt timp după ce a pus capăt unei așteptări de 44 de ani a țării sale pentru a avea un campion local la Australian Open.

Gadecki, numărul 202 mondial, a declarat la Cupa United de la Sydney că Barty se va afla în tabăra ei de la Melbourne Park pentru turneul din 16-29 ianuarie.

"Am fost foarte norocoasă că am putut să o contactez mereu dacă am avut întrebări sau dacă am nevoie de sfaturi, ea a fost mereu acolo pentru mine", a declarat Gadecki pentru Australian Associated Press.

"Cea mai bună parte este că mă tratează ca pe o persoană normală și putem relaționa în această privință, iar în afara terenului este la fel de important ca și pe teren".

Jucătoarea în vârstă de 20 de ani își va începe pregătirile pentru Australian Open la Hobart International, care va avea loc săptămâna viitoare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Ashleigh Barty tenis