x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Aştept o superofertă!"

"Aştept o superofertă!"

de Daniel Stan    |    20 Dec 2007   •   00:00
"Aştept o superofertă!"
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Deşi a declarat in nenumărate rănduri că in ţară nu va mai evolua decăt la "Poli", internaţionalul romăn al echipei spaniole Getafe nu ar răspunde negativ giuleştenilor.

Deşi a declarat in nenumărate rănduri că in ţară nu va mai evolua decăt la "Poli", internaţionalul romăn al echipei spaniole Getafe nu ar răspunde negativ giuleştenilor.

In vară, Cosmin Contra a avut oferte de la Steaua şi Dinamo, pe care insă le-a refuzat. "Doar la Poli", a răspuns atunci actualul jucător al lui Getafe. Internaţionalul romăn se mai află sub contract cu gruparea spaniolă pănă in iunie 2008, putănd semna in acest moment cu orice echipă.

CONFIRMARE. "Am discutat deja pentru Contra şi cu Codrea, iar un oficial al clubului a fost la Madrid şi, in principiu, ne-am inţeles cu spaniolii. Va fi mai greu cu Codrea, dar in privinţa lui Contra lucrurile sunt aproape rezolvate", declara principalul acţionar al timişorenilor, Marian Iancu, in urmă cu o săptămănă. Ulterior insă, pe fir a intrat Rapidul, iar "Guriţă" confirmă interesul giuleştenilor: "Dacă va exista o superofertă, da, vin la Rapid. Dacă nu, prefer Timişoara. Vara trecută am refuzat pe Steaua şi Dinamo, dar eu nu sunt adeptul să inchid uşa nimănui şi sunt deschis oricăror tratative". Fanii lui "Poli" au reacţionat dur la posibilitatea ca "Guriţă" să ajungă in Giuleşti. "Nu ştiu de ce ne agităm. Dacă vom conta pe fotbalişti care vin la Timişoara să-şi trăiască bătrăneţea la căldurică, e grav", "Ce ne mai trebuie nouă rahatul ăsta? Să se ducă la Rapid, nu avem nevoie de el" sau "O javră de om! Să nu-l prind la Timişoara nici pe el, nici pe Codrea. Amăndoi sunt interesaţi doar de bani". Unii suporteri chiar au trecut la ameninţări: "Iţi punem bombă in chiloţi" sau "Te ucidem!".

daniel.stan@jurnalul.ro

Lista neagră

Principalul acţionar al timişorenilor, Marian Iancu, a anunţat "lista neagră" pentru această iarnă. Astfel, pe lăngă australianul McKain, au mai fost puşi pe lista de transferuri Dancia şi Omoduemuke. "Ambii işi pot căuta echipe unde să evolueze in retur. Sunt disponibili. In privinţa lui McKain, i-am promis că-l lăsăm să plece oriunde", a declarat Iancu. Referitor la posibilul transfer al atacantului Dorin Goga, de la "U" Cluj, pentru suma record de un milion de euro, clujenii au refuzat orice discuţii. "Este adevărat, am primit o ofertă de la Timişoara pentru Goga, in valoare de 750.000Â de euro, plus TVA. Le-am transmis insă că jucătorul este netransferabil", a declarat managerul general al "şepcilor roşii", Alin Tişe.

Investiţii

O dată cu anunţul implicării autorităţilor locale la echipa fanion a Timişoarei, Marian Iancu este dispus să investească alte 6 milioane de dolari pănă in vara anului viitor, in sumă intrănd şi transferurile preconizate in inter-sezon. "Este adevărat, suntem dispuşi să investim aceşti bani şi o vom face. Acest lucru nu are insă nici o legătură cu implicarea factorilor locali, dar continuitatea are legătură cu ceea ce vor face ei. Sperăm să se ţină de cuvănt", a confirmat oficialul grupării de pe Bega. Cea mai importanţă ţintă a lui "Poli" este dinamovistul Cristi Pulhac, pentru care s-a făcut deja o ofertă de 1,5 milioane de euro, insă "căinii" au refuzat momentan.

×
Subiecte în articol: sport