x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Au fost singuri pe teren

Au fost singuri pe teren

28 Noi 2004   •   00:00

Dinamo - FC Arges 4-0

Dinamo a trecut fara emotii de FC Arges intr-un meci in care oaspetii au cautat sa nu isi deranjeze prea tare adversarii, dornici sa prinda locul 2.
SORIN ANGHEL

Click pentru a mari imaginea
HATTRICK. Stefan Grigorie (la balon) a inscris de trei ori in poarta argesenilor, grabind plecarea lui Ion Moldovan
LEJER. Transferuri nefertile, eliminare prematura din cupele europene, probleme cu suporterii, jucatori prinsi beti la volan, sase infrangeri in campionat. Asta a fost Dinamo in acest sezon. "Cainii" au incercat sa ingrase porcul in ajun, obtinand o victorie lejera, dar lipsita de glorie, in fata lui FC Arges, o echipa ce a jucat parca pentru a-l demite pe Ion Moldovan.

PREDATI. Cu Gigi Netoiu avand o influenta uriasa in Trivale, pitestenii nu au incercat deloc sa-i salveze scaunul "Comisarului", astfel ca pentru Dinamo nu a fost greu sa faca spectacol la ultima reprezentatie pe teren propriu din acest sezon. Grigorie s-a distrat cum a vrut cu adversarii sai, realizand cel mai bun meci al sau de cand a venit in Stefan cel Mare, reusind sa-i puna pe "caini" pe locul doi la finalul turului.

MULTUMIT. "Am sperat sa terminam turul campionatului pe locul doi. Este normal, pentru ca jocul a fost bun in acest final de tur. Pana la urma, este bine totusi pentru ca actuala pozitie din clasament ne ajuta la indeplinirea obiectivului, si anume acela de a ne califica in cupele europene. Astazi am facut o partida buna. Din pacate, ne-a lipsit concentrarea. Stefan Grigorie a facut un joc exceptional si daca era putin mai atent, puteam face astazi scorul campionatului", a zis Ioan Andone la finalul jocului.

×
Subiecte în articol: sport