x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Australian Open - Nadal, trimis acasa!

Australian Open - Nadal, trimis acasa!

de Dragos Stoica    |    25 Ian 2007   •   00:00

Surpriza de proportii ieri la Australian Open. Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului, fiind eliminat de tenismanul chilian Fernando Gonzales, cap de serie numarul 10, care l-a invins clar, cu 3-0 (6-2, 6-4, 6-3).

In aceste conditii, chilianul il va intalni intr-o semifinala neasteptata pe germanul Tommy Haas, care, desi este cap de serie numarul 12, a produs la randul sau stupoare, eliminandu-l pe al treilea favorit, Nikolai Davidenko, cu scorul de 6-3, 2-6, 1-6, 6-1, 7-5. In cea de-a doua semifinala, elvetianul Roger Federer, principalul favorit al competitiei, il va intalni pe americanul Andy Roddick, cap de serie numarul 6.

ROMANI. Tenismanul Petru-Alexandru Luncanu a fost eliminat, ieri, in optimile de finala ale probei de simplu juniori, fiind invins cu scorul de 7-6 (7/4), 6-4, de australianul John-Patrick Smith. In proba de dublu junioare, perechea Andreea Vaideanu/Erika Zanchetta (Romania/Italia) a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-2, cuplul Chelsey Gullickson/Valeria Pulido Velasco (SUA/Mexic) si va juca, in semifinale, cu perechea Julia Cohen/Urszula Radwanska (SUA/Polonia).

×
Subiecte în articol: sport