x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Australian Open - Zi neagra pentru romani

Australian Open - Zi neagra pentru romani

de Madalina Corbeanu    |    12 Ian 2007   •   00:00
Australian Open  -  Zi neagra pentru romani

Nici un jucator roman nu a reusit sa ajunga in turul doi al calificarilor Open-ului Australiei, dupa ce Andrei Pavel, Adrian Ungur, Dacian Craciun, Adrian Voinea si Victor Crivoi au fost eliminati, iar Victor Ionita s-a retras.

Nici un jucator roman nu a reusit sa ajunga in turul doi al calificarilor Open-ului Australiei, dupa ce Andrei Pavel, Adrian Ungur, Dacian Craciun, Adrian Voinea si Victor Crivoi au fost eliminati, iar Victor Ionita s-a retras.

CADERE. Andrei Pavel nu a putut trece peste faptul ca a jucat in calificari pentru prima data in ultimii zece ani si a cedat in fata sarbului Viktor Troicki, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4. Pavel va ramane insa in Australia, el urmand sa joace pe tabloul de dublu, unde este acceptat direct. "Cred ca pentru Andrei a fost mai mult o problema psihica faptul ca a ajuns sa joace in calificari. Daca nu va obtine rezultate bune in primele luni ale anului, va fi din ce in ce mai dificil, pentru ca tot coborand in clasamentul ATP nu va mai intra direct pe tabloul principal la concursuri. Si atunci va renunta. Insa la dublu poate juca multi ani de-acum inainte", a marturisit capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu.

INVINSI. Si ceilalti romani au parasit competitia, Adrian Ungur fiind intrecut de danezul Kenneth Carlsen (6-7 (5/7), 6-3, 6-2), Dacian Craciun de americanul Brian Wilson (6-4, 6-2), iar Victor Crivoi de polonezul Lukasz Kubot (6-3, 4-6, 6-3). Revenit dupa o pauza de trei ani si jumatate, Adrian Voinea a abandonat intalnirea cu sarbul Boris Pashanski, din cauza accidentarii la umar, care a recidivat. Voinea a castigat clar primul set cu 6-1 si se afla la egalitate, scor 2-2, in cel de-al doilea. Victor Hanescu va fi singurul roman de pe tabloul principal masculin.

FETE. Pe tabloul feminin, jucatoarele Monica Niculescu si Anda Perianu au trecut in turul doi al calificarilor, doar Sorina Matei fiind invinsa in runda inaugurala. Edina Gallovits este calificata direct pe tabloul principal.

×
Subiecte în articol: sport