x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bani si donatii la "Stiinta"

Bani si donatii la "Stiinta"

26 Noi 2004   •   00:00

Fotbalistii de la Universitatea Craiova au fost instiintati ieri de catre Dinel Staicu de faptul ca le-au fost virate in conturi restantele financiare.

PRIME DUBLE. Aflati in Bucuresti, unde au facut o escala de o noapte in drum spre Galati, pentru meciul de azi cu Otelul, jucatorii, prin vocea lui Mihaita Plesan, au spus ca, in situatia unei victorii pe malul Dunarii, il roaga pe Staicu sa le dubleze primele. "Poate nu meritam acest lucru, insa intentionam ca, daca vom invinge la Galati, primele sa le donam copiilor nevoiasi din Craiova. Se apropie sarbatorile de iarna si vrem sa facem un gest crestinesc, poate astfel scapam de necazuri", a declarat internationalul oltean.

DEZMINTIRE. Altfel, antrenorul "otelarilor", Sorin Cartu, si, aproape sigur, viitorul tehnician al oltenilor, a dezmintit categoric un posibil meci strategic: "I-am rugat pe jucatori sa invinga pentru mine pentru a elimina orice suspiciune. Eu sunt profesionist si imi fac treaba la clubul unde sunt platit. Daca voi fi in retur la Craiova, la fel voi proceda si acolo. Cine ma cunoaste stie ca nu sunt adeptul aranjamentelor". (Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport