x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Basarab Panduru pune conditii

Basarab Panduru pune conditii

19 Dec 2004   •   00:00

Presedintele "otelarilor", Nicolai Boghici, s-a intalnit in mai multe randuri cu antrenorul Basarab Panduru. Acesta si-ar fi dat acordul de principiu, insa a pus anumite conditii.

DANIEL STAN

STABILITATE. Cea mai importanta ar fi stabilitatea lotului de jucatori, existand deja 4-5 fotbalisti care si-au exprimat dorinta de a parasi echipa in aceasta iarna. Este vorba de Nanu si Danciu, ambii doriti la FC Arges de fostul antrenor, Sorin Cartu, de Iacob, aflat in vizorul lui Dinamo, plus Rohat si Calin, care au discutat deja cu oficialii Universitatii Craiova. Nu in ultimul rand, Panduru a pus pe tapet si latura financiara. La acest capitol, gruparea de la Dunare mizeaza pentru anul urmator pe un buget in valoare de 1,2 milioane de dolari, din partea principalului sponsor, ISPAT-Sidex. Altfel, cel mai tarziu maine, Panduru urmeaza sa se decida daca va prelua sau nu conducerea tehnica a Otelului.

JUCATORII ASTEAPTA
Desi au intrat in vacanta, jucatorii gruparii de la Dunare inca nu si-au primit restantele financiare. Este vorba de doua prime, pentru victoriile cu Dinamo si Apulum Alba Iulia, precum si o rata din contract. Daca pana acum fotbalistii isi cereau vehement drepturile, de data aceasta au decis ca este mai bine sa astepte linistiti. "Nu a fost vorba decat de o amanare. i-am anuntat pe jucatori si au inteles. Saptamana aceasta se va rezolva si problema restantelor. Jucatorii isi vor primi drepturile pana de Sarbatori. In plus, am fost ocupat si cu problema noului antrenor", a declarat presedintele Nicolai Boghici. In total, fiecare titular ar urma sa ridice de la casierie cate 2.500 de dolari numai din primele amintite, la care se vor adauga si sumele stabilite in contracte.

×
Subiecte în articol: sport