x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali nu vine la derby

Becali nu vine la derby

06 Mai 2004   •   00:00

Cu patru zile inainte de intalnirea cu Dinamo, presedintele rapidist Ioan Becali a dezvaluit ca nu va fi prezent la stadion, preferand sa vada derby-ul la televizor.

IONUT PADURARU

Becali a precizat ca aceasta hotarare a fost luata din cauza unei superstitii, conform careia Rapid castiga atunci cand el nu este prezent in tribuna.

LA TELEVIZOR. „Meciul il voi vedea la televizor, in sufrageria mea. Ultimele doua victorii ale Rapidului, cu Otelul si Gloria, le-am vazut tot la televizor, astfel incat s-a creat o superstitie", a spus Ioan Becali. Presedintele rapidist nu a mai fost prezent la un meci al echipei sale din etapa a 22-a, cand suporterii i-au cerut demisia, la meciul cu Farul, 2-3.

OPTIMISM. Ioan Becali a spus ca doreste sa invinga pe Dinamo, chiar daca astfel il va ajuta pe varul si rivalul sau, Gigi Becali. „Nu ne intereseaza ca vom ajuta pe Steaua, vrem cele 3 puncte pentru noi. Daca putem, le vom lua cu placere", a spus Becali, adaugand ca nu accepta o eventuala premiere venita din Ghencea. Presedintele rapidist a precizat ca forma mai slaba a dinamovistilor in ultimul timp nu constituie, neaparat, un avantaj pentru echipa sa.

AUTOEVALUARE. Prezent ieri in Giulesti, la antrenamentul de dimineata al echipei, Ioan Becali nu s-a multumit doar sa-i urmareasca pe jucatori, ci si-a exersat si aptitudinile fotbalistice. Presedintele rapidist si-a scos sacoul, incepand sa jongleze cu mingea, iar apoi, cu toate ca era incaltat in pantofi, a incercat sa inscrie din zona coltului terenului, sutand cu efect din spatele liniei portii. „Daca eram tanar, as fi cerut pe mine cel putin 4 milioane de euro", a spus Becali, precizand ca ar fi acceptat sa joace doar in Italia.

Hizo: „Vrem sa spalam rusinea"

Dupa un start nereusit la Rapid, cu doua esecuri consecutive, Viorel Hizo a redevenit optimist dupa victoria cu Gloria Bistrita. „Cred ca am depasit momentul critic si sper ca duminica sa avem o crestere de 20-30 la suta fata de meciul cu Bistrita. Echipa si-a revenit si in acest moment poate sa invinga pe oricine. O victorie cu Dinamo ar spala rusinea din acest retur", a spus antrenorul. „In aceste meciuri, forma si rezultatele anterioare nu conteaza. Rapidul are forta sa bata pe oricine, asa cum a si luat bataie de la oricine", a comentat si Ioan Becali.

Ar putea reveni Dolha

Atacantul Daniel Niculae s-a pregatit si ieri separat fata de coechipierii sai. Desi refacut in totalitate, „Nico" a fost menajat in continuare de Viorel Hizo, facand doar alergari usoare. In mod cert, el va fi apt pana la ora meciului cu Dinamo. Probleme medicale are insa Ionut Curca, portarul titular al Rapidului din meciul cu Gloria. El nu s-a antrenat ieri, deoarece i s-a umflat cotul drept. Daca nu se va reface Curca, in poarta va reveni, pentru derby-ul cu Dinamo, Emilian Dolha, care nu se afla intr-o forma prea buna.
×
Subiecte în articol: sport becali