x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Belu si Bitang, doriti in China

Belu si Bitang, doriti in China

de Dragos Stoica    |    22 Noi 2005   •   00:00
Belu si Bitang, doriti in China

Fostii antrenori ai lotului olimpic feminin de gimnastica, Octavian Belu (foto) si Mariana Bitang, sunt doriti de mai multe echipe din strainatate, cei doi urmand sa negocieze in acest sens pe perioada Campionatelor Mondiale din Australia.

VACANTA. Peste trei zile, Belu si Bitang vor pleca in Italia pentru o vacanta, de unde vor urmari la televizor si competitia de la Melbourne. "In Italia vom imbina utilul cu placutul. Nu va fi o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca vom avea si discutii pentru noi contracte, in urma ofertelor pe care le-am primit", a declarat ieri Octavian Belu. Tehnicianul: "Dupa mai bine de 25 de ani de munca la nivel de inalta performanta, trebuie sa alegem cu grija urmatorul pas. Nu mai avem contracte cu Federatia Romana sau COSR, suntem oameni obisnuiti si asa vrem sa ramanem. Vom lua o hotarare dupa luna ianuarie a anului viitor".

TRATATIVE. Fostul antrenor coordonator al lotului olimpic feminin al Romaniei a mai afirmat ca cele mai avansate negocieri sunt cele cu Federatia Chineza de Gimnastica, dar a precizat ca nu va discuta in Italia cu asiaticii. "Chinezii doresc rezultate excelente la JO din 2008 si se pregatesc de pe acum. Ne-au facut o invitatie oficiala pentru a studia la fata locului oportunitatile si potentialul lotului olimpic, dar plecarea noastra spre Asia va avea loc doar anul viitor. Daca vom ajunge la o intelegere cu asiaticii, vom indeplini functiile de directori tehnici, cu atributii de strategie si programe de pregatire, dar si de lectori ai federatiei", a mentionat Belu.

×
Subiecte în articol: sport