x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ben a explodat in casă

Ben a explodat in casă

de Vicentiu Neagoe    |    Emilia Sava    |    17 Aug 2007   •   00:00
Ben a explodat in casă

Mijlocaşul liberian al Farului Constanţa, Ben Teekloh, a fost rănit grav in urma exploziei unei butelii aflate in apartamentul acestuia. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, fotbalistul avănd arsuri la membre şi la spate. Starea sa este stabilă.

FARUL - Condiţii de cazare in Liga 1 pentru jucătorii străini

Mijlocaşul liberian al Farului Constanţa, Ben Teekloh, a fost rănit grav in urma exploziei unei butelii aflate in apartamentul acestuia. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, fotbalistul avănd arsuri la membre şi la spate. Starea sa este stabilă.

Explozia s-a produs in apartamentul pe care clubul Farul Constanţa il inchiriase pentru mijlocaşul său. Deflagraţia a avut loc in momentul cănd fotbalistul de culoare a aprins becul, acumularea de gaze din locuinţă, de la butelie, producănd tragedia. In urma exploziei, geamurile mai multor locuinţe au fost sparte, cioburile fiind imprăştiate pe o rază de 100 de metri.

NOROC. Directorul tehnic al Farului, Ion Marin, a declarat că liberianul a avut noroc că a scăpat cu viaţă. "Putem spune că Ben s-a născut a doua oară. A avut mare şansă că a scăpat. Am vorbit cu el, este stabil şi conştient. Are arsuri pe măini, picioare şi spate. Explozia s-a produs din cauza unor acumulări de gaze, pentru că nu a inchis bine butelia", a spus Ion Marin, care a mai precizat că jucătorul va fi indisponibil cel puţin pănă la sfărşitul turului de campionat. El a fost operat la Spitalul Judeţean din Constanţa, fiind acum in afara oricărui pericol. La spital a mai ajuns şi un tănăr care a fost rănit pe o terasă aflată vizavi de bloc, unde s-au imprăştiat cioburi de la explozia din apartamentul liberianului. Acesta nu a necesitat insă internarea. Patru maşini au mai fost avariate de suflul exploziei şi au parbrizele sparte. Importante forţe de pompieri, jandarmi şi poliţişti au evacuat zona, circulaţia pe străzile din centrul Constanţei, in apropierea cărora s-a produs explozia, fiind oprită ieri timp de o jumătate de oră.

BLESTEM. Antrenorul constănţenilor, Constantin Gache, consideră că echipa sa este urmărită de ghinion şi nu exclude ca un blestem să se fi abătut asupra Farului. "Nu cred de obicei in astfel de lucruri precum blestemele, dar parcă prea mult ghinion am avut in ultimul timp. Am primit un gol spectaculos la Buzău, de două etape avem 4-5 jucători accidentaţi, acum a mai apărut şi această problemă cu Ben Teekloh. E ceva in neregulă vizavi de ghinionul pe care il avem", a declarat Gache. Tehnicianul, impreună cu directorul tehnic Ion Marin şi cu jucătorii Cosmin Băcilă, congolezul Armel Disney şi senegalezul Gaston Mendy au fost prezenţi ieri la spitalul unde este internat Ben. Cel mai afectat a fost Mendy, care nu a putut să-şi stăpănească emoţiile şi a izbucnit in plăns.

Are malarie?

In urmă cu aproximativ o lună, site-ul liberiansoccer.com publica o veste-şoc: Ben Teekloh, fotbalistul Farului, suferă de malarie. Potrivit site-ului, internaţionalul liberian ar fi fost găsit bolnav la un control medical făcut la Espanyol Barcelona, echipă care voia să-l transfere pe mijlocaş. Catalanii l-ar fi respins pe Teekloh şi i-ar fi informat pe constănţeni de situaţia medicală a acestuia. "Se pare că fotbalistul s-a imbolnăvit de malarie la naţionala Liberiei. Espanyol era gata să achite pentru mijlocaş suma de 3,7 milioane de euro", informa site-ul african. Oficialii constănţeni au negat informaţia, susţinănd că liberianul este sănătos şi nu a fost niciodată in probe la Espanyol Barcelona.

×
Subiecte în articol: sport