x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Bernabeu", tinta teroristilor

"Bernabeu", tinta teroristilor

04 Noi 2004   •   00:00

Mai multi extremisti islamici au fost arestati saptamana trecuta, dupa ce politia a descoperit ca acestia planuiau o serie de atentate in cateva zone intens populate din Madrid, printre care si stadionul "Santiago Bernabeu".

DELIA GOMOESCU

ATENTAT. Judecatorul Baltasar Garzon a dezvaluit ca este vorba despre aceeasi celula terorista banuita ca ar avea legaturi si cu atentatele care au avut loc in capitala Spaniei la 11 martie. Extremistii au pus ochii pe stadionul lui Real Madrid pentru ca la un meci al "galacticilor" acesta este probabil cel mai aglomerat loc din oras. "Pe Bernabeu sunt zeci de mii de oameni in fiecare week-end. Ar fi fost un masacru ingrozitor", a declarat o sursa din cadrul politiei. In urma unui raid desfasurat saptamana trecuta au fost retinuti 13 suspecti. Acestia au fost arestati in faza a doua a "Operatiunii Nova", lansata dupa atentatele de la 11 martie. Arena pe care joaca Real Madrid nu ar fi fost singura tinta a teroristilor, care aveau in plan si un atac asupra Parlamentului Spaniei.

IN PERICOL. In eventualitatea unui atentat terorist pe "Bernabeu", nu numai suporterii ar fi in pericol, ci si jucatorii formatiei madrilene, inclusiv vedetele Ronaldo (foto), Raul, Zidane, Beckham, Roberto Carlos, Figo sau Owen.

×
Subiecte în articol: sport