x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport BGS pune jucătorii Stelei sub sechestru!?

BGS pune jucătorii Stelei sub sechestru!?

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Ian 2009   •   00:00
BGS pune jucătorii Stelei sub sechestru!?

Vânzarea lui Rădoi la Al-Hillal nu a relaxat situaţia financiară la Steaua. Compania de pază şi protecţie BGS a cerut punerea sub sechestru a bunurilor Steaua Bucureşti pentru mai multe datorii pe care atât clubul cât şi Gigi Becali le au în urma serviciilor prestate.



Bogdan Oprea, preşedintele BGS, a explicat pentru jurnalul.ro divergenţa apărută: "Steaua are să ne vireze circa două miliarde de lei iar domnul Gigi Becali aproximativ 400 de milioane de lei. Pe noi ne-au luat de proşti. Au crezut că facem treaba gratis. Altfel nu-mi explic atitudinea pe care, în special, Valeriu Argăseală o are. De câte ori l-am sunat a devenit isteric. Imi zicea: Noi suntem Steaua! Cum va permiteţi să ne cereţi banii când doriţi? Când vorbeam cu domnul Becali, acesta ne spunea că e corect să fim plătiţi pentru că e munca noastră. Urma altă discuţie cu Argăseală şi... altă abureală. Aşa că, dacă până pe 2 martie nu ne dau banii, punem sechestru pe bunurile clubului". Întrebat ce bunuri ar putea să fie sechestrate de la clubul din Ghencea, Oprea a precizat: "Sechestrul se va pune asupra jucătorilor. Sunt singurele bunuri pe care le are acest club!"

Valeriu Argăseală: Nu avem o problemă cu plata, avem una cu corectitudinea facturilor!

Aflat în Spania, în cantonamentul pe care Steaua îl desfăşoară la Oliva Nova, Valeriu Argăseală a comentat în termeni duri poziţia BGS faţă de Steaua. "Bag seama că în perioade de criză domnul Oprea iese în presă şi inventează câte ceva pentru a-şi face publicitate. Noi nu avem nicio problemă cu plata, avem una cu corectitudinea facturilor! Mai bine ar face domnul Oprea să vă explice de ce s-a ajuns la aşa. De ce, de fiecare dată când emitea o factură trebuia să o returnăm pentru că ea conţinea servicii pe care nu le făcuseră? De aici pleacă totul, de la facturile încărcate pe care le-a tot emis. Steaua va plăti banii. Nu ştiu ce sumă este, dar o vom plăti. Chestia cu jucătorii sub sechestru, ca bunuri, nu ne sperie. Este o chestie SF a dânsului", a declarat Argăseală pentru jurnalul.ro

Motiv de gâlceavă: Licitaţia pierdută în favoarea firmei Zmarăndescu VIP

Scandalul dintre BGS şi Steaua pare să aibă şi un alt substrat. Legat de licitaţia pentru asigurarea securităţii pe stadionul din Ghencea în timpul meciurilor de campionat, una la care BGS nu a fost acceptată şi, apoi,  acordată firmei patronate de luptătorul Cătălin Zmărăndescu. "Problema cu BGS loveşte în Steaua pentru că domnul Oprea are ceva de împărţit cu Cătălin Zmărăndescu. Mai precis, el este supărat pentru că nu a fost acceptat la licitaţia în urma căreia Zmărăndescu i-a luat locul. Banii pierduţi atunci l-au înrăit asupra noastră. Întrebaţi-l pe Cătălin cât de greu a digerat Oprea ruperea colaborării cu Steaua!" - a adăugat Valeriu Argăseală. Incidentul de care pomeneşte oficialul Stelei s-a petrecut la începutul actualului campionat. "Nu mai ştiu exact la meci s-a întâmplat. Cert este că şi-a trimis oamenii cu torţe pe stadion şi a încercat o diversiune la finele căreia dorea să demonstreze că nu suntem competenţi. A şi filmat tot ce a făcut. Dispecera noastră i-a recunoscut pe oamenii de la BGS şi am stopat acţiunea lor. Apoi au fost invitaţi în afara stadionului, jamdarmeria a făcut rapoarte asupra celor întâmplate, s-au dat amenzi şi interdicţii de a mai pătrunde în stadion", a explicat Zmărăndescu pentru jurnalul.ro. 

×
Subiecte în articol: sport steaua