x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Borcea îi trece pe jucători la regim spartan

Borcea îi trece pe jucători la regim spartan

de Dragos Stoica    |    18 Mai 2010   •   00:00
Borcea îi trece pe jucători la regim spartan

Egalul scos acasă cu Astra (3-3) l-a înnebunit pe Cristi Borcea. Conştient de faptul că Dinamo ar putea rata cupele europene în cazul în care elevii lui Cornel Ţălnar vor pierde în ultima etapă la Vaslui, iar Rapid se va impune acasă cu Gloria Bistriţa şi îşi va recupera cele trei puncte de la TAS luate după meciul cu Timişoara, preşedintele dinamovist şi-a atacat ieri dur jucătorii.



"Nu-mi dau seama ce este în capul lor! Cred că nu realizează că este posibil să fi pierdut cupele europene! Rapid îşi va recupera punctele de la TAS, iar noi vom pierde la Vaslui în ultima etapă. Avem foarte mulţi indisponibili, nici nu ştiu ce echipă putem alinia. Dacă Dinamo va rata cupele europene, vara aceasta va fi coşmar pentru fotbalişti. Le-o promit eu!", a declarat ieri Cristi Borcea.

Una dintre problemele majore ale "câinilor" o constituie compartimentul ofensiv, unde Alexe şi Marius Niculae sunt indisponibili pentru ultima etapă. Accidentat în partida cu Astra, primul a suferit o entorsă de genunchi şi va face o pauză totală de 3-4 săptămâni, în timp ce "Săgeată" a fost diagnosticat cu pubalgie. Acestora li se adaugă Torje şi Boştină, ambii suspendaţi.

Dincolo de problemele de lot, Dinamo seamănă tot mai mult cu un balamuc. Mai întâi, suporterii i-au transmis lui Alexe că se bucură că acesta s-a accidentat, iar Zicu a făcut spre propria galerie mai multe semne obscene câtă vreme s-a aflat pe gazon contra Astrei. De altfel, despărţirea lui Zicu de Dinamo este iminentă, jucătorul putându-se îndrepta în pauza competiţională spre Rapid sau FC Timişoara. În acelaşi timp, Dinamo nu ştie încă ce antrenor va avea în ediţia viitoare de campionat, soarta lui Cornel Ţălnar urmând să fie decisă în cursul acestei săptămâni.

×
Subiecte în articol: sport