x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bucur, bun doar la export

Bucur, bun doar la export

23 Noi 2004   •   00:00

Dorinta lui Dinamo de a-l transfera pe golgeterul Sportului Studentesc, Gigel Bucur, nu este agreata de presedintele Vasile Siman.

Acesta ar urmari alte piste, din strainatate. Initial, pentru trecerea lui Bucur in "Stefan cel Mare", Vasile Siman ar fi cerut 500.000 de dolari, scazand apoi pretentiile la 300.000. Numai ca oficialii lui Dinamo au considerat suma prohibitiva pentru Romania, oferind doar 150.000 de dolari si doi jucatori la schimb. "Nu am discutat nimic cu Dinamo", a negat Siman, in timp ce "vicele" dinamovist, Gigi Netoiu, a precizat: "E un fotbalist de care suntem interesati. Ramane de vazut ce va fi la finele turului".

Surse oficiale sustin ca Siman are pentru Gigel Bucur oferte din Rusia si din Ucraina, in acest sens fiind prezenti la meciul cu Gloria Bistrita reprezentanti de la cluburile Spartak Moscova si Dinamo Kiev. In plus, Siman ar fi discutat si vanzarea mijlocasului Tibi Balan. Se pare ca pretul solicitat pentru cei doi fotbalisti este de cate un milion de dolari fiecare. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport