x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Burleanu optimist în privința calificării României la Euro 2024

Răzvan Burleanu optimist în privința calificării României la Euro 2024

de Redacția Jurnalul    |    11 Noi 2023   •   07:40
Răzvan Burleanu optimist în privința calificării României la Euro 2024

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus că îşi doreşte să sărbătorească, după meciul cu Elveţia, în faţa unui stadion plin calificarea la turneul final al Campionatul European din 2024.

"Nu doar că ne aşteptăm, dar ne şi dorim să sărbătorim calificarea după meciul cu Elveţia în faţa unui stadion plin. Sunt sigur că jucătorii noştri vor lupta pentru a ne atinge acest obiectiv, astfel că ne dorim să fim deja calificaţi încă după meciul cu Israel din Ungaria. Chiar dacă în anumite scenarii ne sunt suficiente patru puncte pentru a ne califica la EURO, sunt sigur că stafful tehnic şi jucătorii vor pregăti cele două meciuri (n.r. - cu Israel şi Elveţia) doar cu gândul la victorie. Ne-am fi dorit ca la aceste meciuri să fi beneficiat de doi jucători care au contribuit, chiar decisiv în acest an, mă refer la Sorescu şi la Man. Ne dorim să nu mai avem alţi jucători accidentaţi. Sigur că Edi Iordănescu este îngrijorat de toate aceste aspecte pentru că la final va trebui să ia decizii în consecinţă", a declarat preşedintele.

El a mai spus că, partida decisivă pentru calificare este cea cu Israelul. "Meciul decisiv pentru noi este cel cu Israel. Şi chiar dacă într-un anumit context ne-ar fi suficient un punct, trebuie să intrăm cu gândul la victorie. Diferenţa în această confruntare cu Israelul se va face la nivel mental. Echipa care va fi mai bine pregătită mental va reuşi să câştige. Iar aceasta sper să fie România", a spus el.

×
Subiecte în articol: burleanu calificare euro 2024